Zoekmachineoptimalisatie Leeuwarden

Scoren in Google met SEOWe gaan voor jou aan het werk

Unieke SEO strategie voor jouw website

Elke mens is anders, elk bedrijf is anders en dus is er ook geen standaard SEO strategie. Misschien wil je voornamelijk de focus leggen op Leeuwarden. Of misschien wil je ook net zo goed zichtbaar zijn voor de rest van Nederland. Samen met jou bekijken we je huidige situatie, en vanuit daar komen we met een persoonlijke SEO strategie.

Bij Friks kunnen we jou met alle aspecten van zoekmachineoptimalisatie helpen. In het kort vallen deze SEO diensten in de volgende 3 categorieën:

Techniek

Je bezoeker is snel weg als hij lang moet wachten tot je pagina is geladen of niet (snel genoeg) kan vinden waar hij naar zocht. We voorkomen dit door je site bouwtechnisch goed en soepel te laten draaien. Daarnaast is het ook belangrijk dat een site responsive is. Als je website mobiel niet gebruiksvriendelijk is, zal deze niet boven in Google komen. Het zijn enkele voorbeelden waarom techniek belangrijk is voor je bezoeker en voor SEO.

Relevante content

Ook bij content draait het in eerste instantie altijd om jouw bezoeker. Schrijf dus nooit voor Google, maar schrijf alsof je het tegen je klant hebt. We laten de content zo naadloos mogelijk aansluiten op de zoekvraag van jouw bezoeker. In tekst en beeld. Dat verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en dat is weer een van de (vele) ranking factoren van Google.

Populariteit

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachineoptimalisatie. Linkbuilding is een soort van online mond-tot-mondreclame. We creëren hiermee hyperlinks naar jouw website vanaf andere websites. En daarbij geldt: kwaliteit boven kwantiteit. Het aantal inkomende links is wel belangrijk, maar de kwaliteit is belangrijker. Een website als Nu.nl heeft veel meer autoriteit dan een startpagina en dus meer waarde.

Waarom kiezen voor Friks

Voor jou gaan we altijd tot het uiterste

Vanuit een oud pakhuis in Leeuwarden zijn we dagelijks actief met het optimaliseren van diverse websites en webshops. Daarvoor hebben we alles in huis: van webdesign, contentcreatie tot conversieoptimalisatie.

Maak kennis met ons

SEO specialisten, contentmarketeers en techneuten

En ondertussen staat ook onze eigen ontwikkeling niet stil. We houden elkaar intern fris met diverse trainingen en zijn Google gecertificeerd. Allemaal om jou zo goed mogelijk te helpen in je online groeiproces. Maak alvast kennis met ons team.

'Een snelle website is belangrijk voor je bezoeker en uiteindelijk ook voor je ranking. Vooral de laadtijd op mobiel heeft impact op jouw positie in Google.''Annebelle de Vos, Online marketeer'Mobile first & site speed: ben jij klaar voor de Google-update?
Een greep uit ons werk
Next Step TraprenovatieOnline lancering van een nieuw product

Je trap renoveren is hot. Daar dachten ze bij Next Step ook zo over! Bij een goed concept, hoort een passende website. Aan ons de eer om de website van Next Step Traprenovatie te ontwerpen, ontwikkelen én deze op de kaart te zetten binnen de zoekresultaten van Google.

Bekijk de case
Gratis quickscan