Zoekmachineoptimalisatie Friesland

ZoekmachineoptimalisatieJouw website hoger in de resultaten van de zoekmachines? Onze SEO specialisten zorgen ervoor.

Zo laten we jou scoren met SEO

Vanuit Leeuwarden gaan we grondig voor jou te werk en helpen bij de optimalisatie van je website voor de zoekmachine. We komen met een persoonlijke aanpak om jou omhoog in de zoekresultaten te duwen. Bij Friks werken we met een team die je met alle aspecten van zoekmachineoptimalisatie kan helpen. In het kort vallen onze SEO diensten in deze 3 pijlers:

Techniek

Een goede techniek achter je website zorgt ervoor dat Google alle pagina’s goed kan crawlen. Crawlen houdt in dat Google alle pagina’s op je site kan vinden, indexeren en onthouden. Daarnaast is een mobielvriendelijke/responsive website erg belangrijk. Een website die niet responsive is, is ook niet gebruiksvriendelijk en zal ook niet gaan scoren.

(Relevante) content

De teksten op je pagina moeten relevant zijn. Met andere woorden: laat ze naadloos aansluiten op de zoekopdracht. Goed voor de gebruiker en dus ook voor Google. Die hoge(re) positie komt daarbij weer meer in zicht.

Gebruiksvriendelijkheid

Een website moet prettig in gebruik zijn. Dat houdt onder andere in dat de site gemakkelijk te navigeren is en geen lange laadtijden kent. Een ander voorbeeld is de visuele aantrekkelijkheid van de site. Zo schrikt een lange tekst al vele bezoekers af. Een goede techniek en idem webdesign zorgen voor deze gebruiksvriendelijkheid.

Waarom Friks als jouw zoekmachineoptimalisatie expert?

Nauw verbonden met jouw bedrijf

Friks bestaat uit een zeer gedreven en ervaren team. We voelen ons nauw verbonden met jouw bedrijf, en dat maakt dat we tot het uiterste gaan om jouw website te laten scoren. Onze online marketeers volgen ook alle ontwikkelingen  op de voet. Zo houden we jouw SEO strategie up-to-date.

Maak kennis met onze SEO specialisten

En de rest van ons team

Onze zoekmachineoptimalisatie experts houden scherp de statistieken van jouw website scherp in de gaten. Zo weten we op tijd in te springen op veranderingen in posities in Google, in bezoekersaantallen en hoe jouw bezoek jouw site ervaart. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de resultaten en de werkzaamheden. Maak alvast kennis met ons team.

'“Gebruiksvriendelijkheid van een website staat voorop bij SEO. Door techniek en content te combineren, verhogen we de gebruiksvriendelijkheid. Resultaat is op langere termijn een hogere ranking.”''Cindy Hoomans, Online marketeer'Ranking factoren voor succesvolle content in Google
Een greep uit ons werk
De Vries TrappenDuidelijk doel: maximaal rendement

Onlangs hebben we de nieuwe website van De Vries Trappen gelanceerd. Een project dat in een goede samenwerking met De Vries Trappen geresulteerd heeft tot een mooi eindproduct. Het doel? Het aantal leads verhogen bij, niet één, maar twee doelgroepen. Daar hoort een website bij die beide doelgroepen informeert, overtuigt en De Vries Trappen nóg succesvoller maakt.

Bekijk de case
Gratis quickscan