Zoekmachine marketing Leeuwarden

U bent op zoek naar een Zoekmachine Marketing in Leeuwarden? Friks Web & Marketing is de specialist op het gebied van zowel natuurlijke, als wel gesponsorde zoekmachine marketing in Leeuwarden en omstreken. Met een team van zoekmachine specialisten is Friks Web & Marketing een volwaardig fullservice zoekmachine marketing bureau uit Leeuwarden.

Ons web en marketing bureau is gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Friks is het zoekmachine marketing bureau uit Leeuwarden en onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Vraag direct de Quickscan aan!

Wilt u graag weten hoe uw website scoort in Google? Vraag dan direct de gratis quickscan aan. In deze quickscan kijken we onder andere naar de volgende onderdelen binnen uw website:

  • Gebruikte techniek;
  • Content (teksten);
  • Social media;
  • Populariteit (Google Pagerank)
  • Vindbaarheid in Google
De quickscan geeft u direct een goed beeld van de huidige situatie van uw website. Naast de quickscan kunt u ook direct een aantal tips krijgen tijdens een eerste gratis consult met een van onze zoekmachine marketing specialisten.

Onze klanten uit Leeuwarden scoren al in Google

Wij bepalen in samenspraak de online verkoop voor tientallen klanten in Leeuwarden.

Marketing Leeuwarden

Internet Strategie voor Marketing Leeuwarden. Marketing Leeuwarden (voorheen Expeditie Leeuwarden) is de projectorganisatie die verantwoordelijk is voor de stadsmarketing van Leeuwarden. In samenwerking met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, culturele organisaties en overheid heeft Marketing Leeuwarden tot doel het imago van de Friese hoofdstad te versterken

 

SC Cambuur Leeuwarden

Internet Strategie voor SC Cambuur Leeuwarden. SC Cambuur Leeuwarden is een sympathieke volksclub met een grote maatschappelijke betekenis en groot draagvlak in de stad Leeuwarden en omliggende regio met een sportieve en ambitieuze uitstraling waar spelers, supporters en bedrijfsleven graag bij horen.

 

Leeuwarden Studiestad

Internet Strategie voor Leeuwarden Studiestad. Leeuwarden Studiestad is een stichting die zich inzet om de studietijd voor studenten zo gezellig en zo leuk mogelijk te maken. Naast het organiseren van evenementen zorgt Leeuwarden Studiestad voor je dagelijkse aanvoer van informatie over het Leeuwarder studentenleven.

Zoekmachine Marketing diensten in Leeuwarden

Volgens Friks moet een zoekmachine marketing bureau een goede online marketing partner zijn voor haar klanten. Het hoog scoren in Google is waar Friks goed in is, zo bent u waarschijnlijk ook op deze pagina terecht gekomen. Door onze referenties en behaalde resultaten, durven wij ons dan ook de zoekmachine marketing specialisten van Leeuwarden en omstreken te noemen. Onze zoekmachine marketing specialisten kenmerken zich als volgt:

  • Goede zoekmachine marketing strategie
  • Meer omzet en conversies voor onze klanten
  • Kennis van de laatste trends en ‘regels’ van Google
  • Creatief, eigenwijs, tegendraads en vernieuwend.
Gratis quickscan