WordPress

WordPressGebruiksvriendelijk en continue in ontwikkeling

Werkwijze

WordPress wordt door ons veelal gebruikt voor het creëren van corporate websites. Omdat het systeem erg gebruiksvriendelijk is voor iedereen, zijn onze klanten ook zeer tevreden over het gebruik van WordPress. Doordat het beschikt over veel plugins, hoeven we het wiel niet elke keer opnieuw uit te vinden. Dit scheelt ontwikkeltijd.

Een website online laten scoren is een vak apart. Daarom zijn onze online strategen en marketeers vanaf het begin betrokken bij het proces. Zo zorgen we ervoor dat de website aan alle eisen voldoet om goed te scoren in Google.

Lees meer

Onze webdesigners ontwerpen websites die aansluiten bij de identiteit van jouw organisatie. In combinatie met creatieve video’s en fotografie realiseren we een visueel overtuigende website dat uitstraalt waar jouw organisatie voor staat. 

Lees meer

WordPress beschikt over veel kant-en-klare plugins. Plugins zijn bepaalde toevoegingen aan de website. Onze programmeurs kunnen bestaande plugins aanpassen en nieuwe ontwikkelen. Hierdoor maken zij een website dat volledig aangepast is aan jouw specifieke wensen.

Lees meer

Ervaring

Meer dan 1000 WordPress websites

Het bouwen van een goed scorende website begint bij een uniek webdesign. Afhankelijk van jouw specifieke wensen, ontwerpen onze designers een website. Dit kan een maatwerk ontwerp zijn of alleen een make-over van je huidige website. Het design zetten onze programmeurs om tot een technisch kloppende en goed werkende website. Al meer dan 1000 bedrijven gingen jou voor en hebben we voorzien van een scorende WordPress site.

'Goed vindbaar zijn met je website in Google? Lees Sjaak zijn tips.''Sjaak Hummel, Online marketeer'Lees meer
Een greep uit ons werk
DevionBedenken, maken, en verspreiden video

Devion is een vooruitstrevend videomarketing bedrijf. Ze maken animatievideo’s, productvideo’s, bedrijfsfilms en alle andere video varianten die je maar kunt bedenken. Naast de ontwikkeling van deze video’s, zorgt Devion ervoor dat de video bij de gewenste kijker terecht komt.

Bekijk de case
Gratis quickscan