Websites

Websites die scorenOntwerpers, ontwikkelaars en online marketeers samen voor één doel

Hoe wij werken?

Creatievelingen en techneuten samen voor onderscheidende producten

Bijzonder aan Friks is de intensieve samenwerking tussen verschillende online specialisaties. Zo zorgen onze designers en programmeurs voor een technisch kloppende website met een uniek design. Maar met alleen een website red je het niet om online goed vindbaar te zijn. Daarom zijn onze online strategen en marketeers vanaf het begin betrokken bij het proces, zodat je website ook aan alle eisen voldoet om goed te scoren in de zoekmachines.

Van ontwerp tot onderhoud

We willen dat jij jouw investering dubbel en dwars terugverdient. Een website is bij ons altijd slechts een middel om jouw marketingdoelstellingen te behalen. Elk project begint dan ook altijd met de vraag: wat is het doel? Moeite met het formuleren van deze doelstellingen? Geen probleem. We helpen je graag op weg. Onze strategen, ontwerpers, online marketeers en ontwikkelaars werken altijd nauw samen om de website te maken die naadloos aansluit bij jouw bedrijf en filosofie. Door jouw kennis van het vakgebied te combineren met onze kennis van marketing, zorgen we ervoor dat je groeit!

Dagelijks sparren we met tientallen bedrijven over online strategische keuzes. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd in het maken van deze keuzes. We helpen je graag met advies.

Lees meer

Elke persoon/doelgroep gedraagt zich anders op een website. Een doordacht ontwerp is doorslaggevend voor het succes van een online platform. Wist je bijvoorbeeld dat een goed mobiel ontwerp doorslaggevend is voor je positie in Google?

Lees meer
Ontwikkeling

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Onze jongens werken dagelijks met WordPress, Drupal maar ook met software als Ruby on Rails. Naast nieuwe websites schrijven wij ook aanvullende software om website beter, sneller en slimmer te maken.

Websites, weblogs, webshops of e-mail. Wij hosten op onze eigen servers. Hierdoor garanderen we dan ook kwaliteit en voorkomen dat jouw website offline is.  We bieden 24/7 support zodat jouw webshop altijd in de lucht blijft.

Lees meer

Hoe kunnen we er voor zorgen dat er maandelijks meer offerteaanvragen binnenkomen via je website? Ons online marketing team, bestaande uit SEO-, AdWords-, Advertising- en social media specialisten weten deze vragen voor jou te beantwoorden en het antwoord in de praktijk te brengen.

Lees meer

Foutje gemaakt of kom je er even niet uit? Onze jongens en meiden van de supportafdeling zijn er voor je en zorgen dat jouw website(s) goed blijft functioneren. In geval van calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar.

Lees meer
'Een goede websitestructuur is doorslaggevend voor je positie in de zoekmachines''Sjaak Hummel, Online marketeer'Lees Sjaak's blog

Open Source; Een stabiele basis

De licentievrije pakketten; WordPress en Drupal vormen de basis van 90% van onze websites. Door de ‘Open Source’ structuur zijn deze pakketten volledig schaalbaar en kunnen we het systeem volledig naar jouw wensen inrichten. Samen met jou bepalen we welk CMS het best bij jou past. Liever maatwerk? We horen graag je ideeën.

Ons voorkeurssysteem bij uitstek. Wat ooit begon als een simpel weblogtool is uitgegroeid tot één van de populairste Content Management Systemen (CMS) ter wereld: WordPress. WordPress is een zeer uitgebreid en flexibel platform om websites mee te bouwen. Daarnaast is het ook nog eens makkelijk in gebruik.  Eén training is dan ook genoeg om je op weg te helpen in dit systeem.

Lees meer
Drupal

Drupal is net zoals WordPress een veel gebruikt Content Management Systeem (CMS). In Drupal zijn de mogelijkheden onbeperkt waardoor we websites volledig op maat  kunnen maken. Verder heeft Drupal een uniek rechtensysteem. Dankzij dit rechtensysteem kunnen specifieke rechten ontleend worden per gebruiker. Dit is handig voor websites met veel verschillende gebruikers.

Liever maatwerk?

Bieden de open source platformen niet de oplossing voor jou? Wij ontwikkelen ook maatwerk op aanvraag. Onze maatwerk oplossingen gaan verder dan websites alleen. Zo maken we bijvoorbeeld ook mobiele applicaties, geautomatiseerde koppelingen en plugins om processen te automatiseren. We horen graag wat jouw wensen zijn.

Wij zitten voor je klaar
Een greep uit ons werk
WeFlyCheapThe Travel-Experts

Dagelijks zoeken de medewerkers van WeFlyCheap door duizenden vluchten, vakanties en stedentrips. Zij selecteren de beste deals en plaatsen deze direct online. Zoeken naar de beste deal is nooit meer nodig, want WeFlyCheap.nl heeft de beste deals al voor je gevonden! Ze waren alleen nog op zoek naar een nieuwe plek waar de ijverige vakantieganger deze deals nog makkelijker en overzichtelijker kon bekijken.

Bekijk de case
Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×