WooCommerce

WooCommerceOpen Source software voor de kleinere webshops

Werkwijze

Onze online marketeers, webdesigners en programmeurs gaan graag voor je aan de slag om een WooCommerce webshop te ontwikkelen die scoort.

Binnen onze online strategieën staan de doelstellingen en de klantreis centraal. Samen bepalen we die doelstellingen en brengen we de klantreis in kaart. Welke reis legt de doelgroep af van interesse tot aanschaf van een product? Wat zijn hun wensen en vereisten? Dit bepaalt voor een groot deel het succes van jouw webshop.

Lees meer

Op basis van de vooraf opgestelde strategie gaan de designers aan de slag met een creatieve en eigentijdse uitstraling. Gebruiksvriendelijkheid en interactie zijn daarbij de uitgangspunten. In combinatie met de juiste video- en fotografie creëren een webshop dat scoort.

Lees meer

Je webshop staat online. Door te adverteren en de inzet van zoekmachineoptimalisatie zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in de zoekmachines. De volgende stap is om ervoor te zorgen dat de doelgroep converteert en blijft converteren. Dit proces houden wij continue in de gaten door middel van conversieoptimalisatie.

Lees meer

Ervaring

Volledig naar wens ingericht

WooCommerce is een perfect e-commerce platform voor de kleinere webshops. Naast de standaard functionaliteiten zijn er vele plugins beschikbaar. Deze plugins maken het mogelijk om meer functionaliteiten aan de webshop toe te voegen. Dankzij de grote diversiteit aan WooCommerce plugins is er voor iedere klant wat wils en kan de webshop volledig naar wensen worden ingericht.

'De samenwerking en communicatie met Friks is erg goed verlopen. Het team van Friks was betrokken bij de lancering van Neolac, en de website is volgens schema opgeleverd.''Michiel Dros, Neolac Organic'Bekijk website
Gratis quickscan