Shopware

Shopware webshopsInspirerende webshops met een verhaal

Werkwijze

Onze Shopware programmeurs werken nauwkeurig, snel en denken mee met jouw project. Dit doen ze in samenwerking met de kennis van onze designers en online marketeers. Hiermee halen we alles uit de kast om van jouw webshop een succes te maken.

Het ontwikkelen van een webshop begint met een doordachte strategie. Wat zijn je doelen? Wie zijn je klanten? Waar hebben zij behoefte aan? Door die elementen goed in kaart te brengen creëren we een goede basis om op voort te bouwen.

Lees meer

Zodra de online strategie duidelijk is, gaan onze designers aan de slag met het ontwerpen van een unieke webshop. Op maat gemaakt, snel, overtuigend, toegankelijk en afgestemd op de wensen en behoeften van jouw klanten.

Lees meer

Zodra de webshop live is, is het uiteraard noodzakelijk dat jouw webshop zichtbaar is de zoekmachines tussen de vele concurrenten. Daar helpen onze online marketeers jou graag mee. Dit doen zij door middel van diverse online marketingwerkzaamheden zoals adverteren door middel van Google AdWords, social media advertising en zoekmachineoptimalisatie.

Lees meer
'Shopware 5 focust zich op storytelling en user experience en hoopt hiermee de inspirerende en emotionele kant van e-commerce tot leven te brengen.''Annebelle de Vos'Lees meer in ons blog

Friks & Shopware

Shopware Solution Partner

‘Emotional shopping on any device’ a.k.a Shopware. Shopware is in Nederland nog niet bij iedereen bekend, maar de verwachting is dat dit e-commerce platform ook ons land niet stilletjes voorbij zal gaan. Shopware 5 (nieuwste release) focust zich nog meer op storytelling en user experience dan zijn eerdere releases en is de perfecte e-commerce oplossing voor de winkelier met een verhaal. Friks is één van de weinige Shopware Solution Partners in Nederland met ruime ervaring in het ontwikkelen van Shopware webshops, plug-ins en maatwerk oplossingen. Wil jij aan de slag met een (nieuwe) Shopware webshop? Wij gaan graag met je in gesprek.

Gratis quickscan