Magento

Dé Magentospecialist van het noordenOnze gecertificeerde programmeurs helpen je graag op weg

Werkwijze

Onze gecertificeerde Magento programmeurs zijn gespecialiseerd in Magento 1 en 2 en hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige webwinkels.

Door het stellen van doelstellingen en het voor ogen hebben van een doordacht concept, helpen wij je met de vertaling naar creatieve concepten voor jouw webshop. Met een gedegen strategie zorgen wij ervoor dat jouw investering in ons dubbel en dwars terugverdiend wordt.

Lees meer

Samen met het ontwerp van onze designers, creëren onze programmeurs succesvolle webshops. Zij zorgen ervoor dat onze webshops op elk apparaat snel, overtuigend en toegankelijk zijn. Mocht je al een design klaar hebben staan, is dat uiteraard geen probleem.

Lees meer

Magento beschikt over veel kant-en-klare extensies: bepaalde functionaliteiten binnen de webshop. Onze programmeurs kunnen bestaande extensies aanpassen en nieuwe ontwikkelen. Zoals de koppeling met een voor Magento onbekend voorraad- of kassasysteem.

Lees meer

Ervaring

Meer dan 150 webshops

Onze programmeurs hebben veel ervaring met het ontwikkelen van Magento shops, voor uiteenlopende klanten. Daar zitten grote, maar ook kleine webshops bij. Na de oplevering van een webshop, zorgen onze programmeurs voor technisch onderhoud. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goed werkende webwinkel.

'Friks heeft met hun vele expertise een fantastische website neergezet. Het design past helemaal bij onze look & feel! Bedankt!''Hendrik van der Meer, Idenza'Bekijk case
Een greep uit ons werk
Bagageonline.nlMarktleider in de verkoop van reisbagage

Bagageonline.nl is in 2006 begonnen onder de naam Brixx met vier fysieke winkels gevestigd in Groningen en Leeuwarden. Inmiddels behoort Bagageonline.nl tot één van de marktleiders op het gebied van verkoop van reisbagage in Nederland. In 2013 is de samenwerking tussen Friks en Bagageonline.nl begonnen. De samenwerking heeft zich inmiddels uitgebreid tot de ontwikkeling van een nieuwe webshop in Magento 2.0, het aanleveren van productfotografie, en de inzet van social media.

Bekijk de case

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

BREAKING NEWS: Per 1 januari 2019 gaan @junction.nl, @in2media.live en @friksweb samen verder onder de naam JUNCTION Creative & Digital Agency. 🎉 Meer info? Link in bio. #friksweb

NEW WORK: www.deunsk.nl 😁 @_delangejeroen_

BREAKING NEWS! Het redesign van Sanjesfertier staat online 💪🏻. Lees alles over de case op onze website. De link vind je in onze Bio. #friksweb #webdesign #bedrijfsfotografie

Gratis quickscan
Hoe presteert jouw website? Klik hier voor een gratis Quickscan!
×