Webshops

Gedreven webshop specialisten25 specialisten zitten dagelijks voor je klaar

Hoe wij werken?

Creatievelingen en techneuten samen voor onderscheidende producten

Met een team van 25 professionals zitten we dagelijks voor jou klaar. Onze ontwerpers, online marketeers, front- en back end ontwikkelaars en serverspecialisten werken nauw samen om vandaag betere producten af te leveren als gister. Naast dat er we elke dag werken aan de nieuwste webshopconcepten, zorgt ons supportteam er 24/7 voor dat alle shops in de lucht blijven.

Van ontwikkeling tot onderhoud

Wij maken webshops die scoren op het internet. Wij kijken verder dan de online vindbaarheid. Onze webshops moeten gebruiksvriendelijk, snel, aantrekkelijk en succesvol zijn. Onze missie is om alleen maar sites te maken, waar we trots op zijn.

Wij zijn constant bezig met innovaties, nieuwe concepten en nieuwe strategieën en weten waar de mogelijkheden en kansen liggen voor u als ondernemer. Graag helpen we jullie de juiste keuzes maken.

Lees meer

Elke persoon/doelgroep gedraagt zich anders op een website. Een doordacht ontwerp is doorslaggevend voor het succes van een webshop. Onze ontwerpers gaan graag met jullie in gesprek om een platform te ontwerp wat perfect aansluit bij jullie klanten.

Lees meer
Technische realisatie

Onze gecertificeerde programmeurs gaan geen uitdaging uit de weg. Dagelijks houden we ons bezig het ontwikkelen van nieuwe webshops en daarnaast zijn we specialist in het maken van geautomatiseerde koppelingen tussen webshops en kassasystemen.

Of het nu gaat om een website, weblog, webshop of e-mail, wij hosten op onze eigen servers. Hierdoor kunnen dan ook kwaliteit garanderen en voorkomen dat uw website offline is. Hierdoor kunnen we 24/7 support bieden zodat jullie webshops altijd in de lucht blijven.

Lees meer

Hoe kunnen we jullie het aantal orders en de gemiddelde orderwaarde verhogen? Ons online marketing team, bestaande uit SEO-, Adwords-, Advertising- en Social media specialisten kunnen deze vraag voor jullie beantwoorden.

Lees meer

Webshops moeten altijd bereikbaar zijn. Onze programmeurs van de supportafdeling zitten dagelijks voor jullie klaar om er voor te zorgen dat jullie webshops goed blijven functioneren. In geval zijn van calamiteiten zijn we 24/7 voor jullie klaar.

Lees meer
'Mobielvriendelijk design is belangrijk voor je positie in Google''Joey Stoelwinder, Ontwerper'Lees Joey's blog

Open Source; Een stabiele basis

De licentievrije pakketten; Magento, Shopware en Woocommerce vormen de basis van al onze webshops. Door de ‘Open Source’ structuur zijn deze pakketten volledig schaalbaar en kunnen we het systeem volledig naar wens inrichten. Samen met jou bepalen we welke technologie het best bij jou past.

In 95% van alle gevallen maken wij voor webshops gebruik van het wereldbekende open-source CMS Magento. Het beheersysteem van de Magento webshops is geoptimaliseerd voor zoekmachine marketing, online marketing en productbeheer.

Lees meer

Shopware is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2001 en momenteel meer dan 54.000 actieve webshops bezit. Shopware is een alternatief voor Magento, dit platform is gebruiksvriendelijk, heeft professionele functies en is goedkoper in de ontwikkeling en beheer.

Lees meer

Op dit moment is WooCommerce het snelst groeiende e-commerce platform ter wereld. Het grote voordeel van dit platform is dat het een extensie is op het alom geprezen WordPress CMS. Het is dus ook mogelijk om een webshop te bouwen binnen je bestaande WordPress installatie.

Lees meer
Onze specialisten zitten voor je klaar
Een greep uit ons werk
Bagageonline.nlMarktleider in de verkoop van reisbagage

Bagageonline.nl is in 2006 begonnen onder de naam Brixx met vier fysieke winkels gevestigd in Groningen en Leeuwarden. Inmiddels behoort Bagageonline.nl tot één van de marktleiders op het gebied van verkoop van reisbagage in Nederland. In 2013 is de samenwerking tussen Friks en Bagageonline.nl begonnen. De samenwerking heeft zich inmiddels uitgebreid tot de ontwikkeling van een nieuwe webshop in Magento 2.0, het aanleveren van productfotografie, en de inzet van social media.

Bezoek de website
Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×