Strategie

Ervaren marketing strategenEen geslaagde marketing campagne begint met een gedegen strategie

Alles is meetbaar

Sturen op feiten en cijfers

Het mooie van online trajecten is het feit dat alles meetbaar is. Aan elke conversie kennen we een waarde toe en met die waarde kunnen we terugrekenen. Alles is van te voren te analyseren. Over elke doelgroep is wel data te vinden waardoor de haalbaarheid van jouw doelstellingen van te voren goed te bepalen is.  Hoeveel orders zijn er nodig om de omzetdoelstelling te behalen? Wat mag een conversie kosten? En hoeveel advertentiebudget is er nodig om je omzetdoel te behalen? Onze strategen helpen je graag antwoord te vinden op deze vragen zodat jouw strategie het gewenste effect heeft op jouw klanten.

'Wat Google in de VS doet zien we vaak vrij vlot weer terug bij ons in Nederland. Wees alvast voorbereid.''Sjaak Hummel, Online Marketeer'Lees Sjaak's blog

Onze aanpak

Wij zijn niet alleen thuis in het creëren en optimaliseren van individuele media bronnen, wij denken en werken ook graag totale concepten uit. Met onze kennis en ervaring van web en marketing kunnen we samen brainstormen over jouw idee en maken we samen plannen om van jouw idee een succes te maken. Met een totale mix van offline en online producten en diensten wordt de kans op succes nog groter.

Analyse

In de kennismaking stellen we zoveel mogelijk vragen. We willen zo veel mogelijk te weten te komen van jouw product, de markt en je doelgroep. Dat doen we door middel van een zoekwoordstrategie, doelgroepanalyse en door het scannen van je huidige marketingmiddelen. Zo vinden we het antwoord op de vraag wat werkt voor jouw campagne.

Brainstorm

In een brainstormsessie met een team van creatievelingen, techneuten en strategen leggen we het fundament voor je marketingcampagne. Welk gevoel roept jouw merk bij jou op en hoe kunnen we dit vertalen naar een converterende website, spraakmakende campagne of een passende huisstijl?

Strategie

Tijdens de ontwikkeling van een strategie kijken we welke online middelen we kunnen inzetten om jouw doelen te behalen. Wij streven altijd naar een positieve ROI. Welke middelen moeten we inzetten om jouw investering dubbel en dwars terug te verdienen. Tijdens de strategiefase geven we hier invulling aan.

Wij gaan graag met je in gesprek
Een greep uit ons werk
SC CambuurDé club van het noorden

In 2014 is Friks gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen voor SC Cambuur. SC Cambuur wilde het nieuwe seizoen (2014/2015) graag starten met een nieuwe website. Om dit te realiseren hebben we met man en macht gewerkt om de complete website van SC Cambuur in een maand neer te zetten. Dit was het begin van een samenwerking die tot de dag van vandaag duurt. In 2015 heeft dit geresulteerd in de titel Sport Website van het Jaar. En daar zijn wij trots op!

Bekijk de case
Gratis quickscan