Social Media specialisten Leeuwarden

U bent op zoek naar social media specialisten in Leeuwarden? Friks Web & Marketing is de specialist op het gebied van uw online imago in Leeuwarden en omstreken. Met een team van social media specialisten is Friks Web & Marketing een volwaardig partner in Leeuwarden om uw bedrijf of organisatie te adviseren in de juiste social media strategie.

Ons internet marketing bureau is gespecialiseerd in allround online marketing. Friks is het internet marketing bureau voor Leeuwarden en onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Social Media strategie in Leeuwarden

Wij bepalen in samenspraak de social media strategie voor tientallen klanten in Leeuwarden.

Marketing Leeuwarden

Internet Strategie voor Marketing Leeuwarden. Marketing Leeuwarden (voorheen Expeditie Leeuwarden) is de projectorganisatie die verantwoordelijk is voor de stadsmarketing van Leeuwarden. In samenwerking met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, culturele organisaties en overheid heeft Marketing Leeuwarden tot doel het imago van de Friese hoofdstad te versterken

 

SC Cambuur Leeuwarden

Internet Strategie voor SC Cambuur Leeuwarden. SC Cambuur Leeuwarden is een sympathieke volksclub met een grote maatschappelijke betekenis en groot draagvlak in de stad Leeuwarden en omliggende regio met een sportieve en ambitieuze uitstraling waar spelers, supporters en bedrijfsleven graag bij horen.

 

Leeuwarden Studiestad

Internet Strategie voor Leeuwarden Studiestad. Leeuwarden Studiestad is een stichting die zich inzet om de studietijd voor studenten zo gezellig en zo leuk mogelijk te maken. Naast het organiseren van evenementen zorgt Leeuwarden Studiestad voor je dagelijkse aanvoer van informatie over het Leeuwarder studentenleven.

Social Media in Leeuwarden

Volgens Friks moet een online marketing bureau een goede social media strategie bepalen voor haar klanten. Het uitzetten van een goede social media strategie is waar Friks goed in is. Door onze referenties en behaalde resultaten op het gebied van social media, durven wij ons dan ook de social media specialisten van Leeuwarden en omstreken te noemen. Onze social media specialisten kenmerken zich als volgt:

  • Bekend met alle social media kanalen;
  • Het inzetten van de juiste social media, voor het gewenste bereik;
  • Creatief, eigenwijs, tegendraads en vernieuwend.

Omdat wij ons de social media specialisten van het Noorden vinden, hebben wij meerdere cases met succesverhalen van onze klanten uit Leeuwarden en omstreken. Bent u in Leeuwarden ook geïnteresseerd in social media? Vraag ons dan vrijblijvend om een social media advies en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis quickscan