Social Media specialisten Joure

U bent op zoek naar social media specialisten in Joure? Friks Web & Marketing is de specialist op het gebied van uw online imago in Joure en omstreken. Met een team van social media specialisten is Friks Web & Marketing een volwaardig partner in Joure om uw bedrijf of organisatie te adviseren in de juiste social media strategie.

Ons internet marketing bureau is gespecialiseerd in allround online marketing. Friks is het internet marketing bureau voor Joure en onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Social Media strategie in Joure

Wij bepalen in samenspraak de social media strategie voor tientallen klanten in Joure, waaronder Kraamzus Joure.

Kraamzus Joure

Internet Strategie voor KraamZus uit Joure. KraamZus uit Joure levert (kraam)zorg in heel Friesland vanuit verschillende vestigingen. KraamZus uit Joure is een professionele en betrouwbare organisatie die alles biedt wat je in deze periode nodig hebt 

Social Media in Joure

Volgens Friks moet een online marketing bureau een goede social media strategie bepalen voor haar klanten. Het uitzetten van een goede social media strategie is waar Friks goed in is. Door onze referenties en behaalde resultaten op het gebied van social media, durven wij ons dan ook de social media specialisten van Joure en omstreken te noemen. Onze social media specialisten kenmerken zich als volgt:

  • Bekend met alle social media kanalen;
  • Het inzetten van de juiste social media, voor het gewenste bereik;
  • Creatief, eigenwijs, tegendraads en vernieuwend.

Omdat wij ons de social media specialisten van het Noorden vinden, hebben wij meerdere cases met succesverhalen van onze klanten uit Joure en omstreken. Bent u in Joure ook geïnteresseerd in social media? Vraag ons dan vrijblijvend om een social media advies en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis quickscan