Social Media specialisten Friesland

U bent op zoek naar social media specialisten in Friesland? Friks Web & Marketing is de specialist op het gebied van uw online imago in de provincie Friesland. Met een team van social media specialisten is Friks Web & Marketing een volwaardig partner in Friesland om uw bedrijf of organisatie te adviseren in de juiste social media strategie.

Ons internet marketing bureau is gespecialiseerd in allround online marketing. Friks is het internet marketing bureau voor Friesland en onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Social Media strategie in Friesland

Wij bepalen in samenspraak de social media strategie voor tientallen klanten in Friesland.

Regts Professional Friesland

Internet Strategie voor Regts uit Friesland. Regts Professional is een Friese groothandel in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmateriaal en richt zich vooral op de sectoren bouw en industrie. Regts is marktleider in Friesland op het gebied van hang- en sluitwerk, ijzerwaren, gereedschappen, machines en garage- en bedrijfsdeuren.

 

SC Cambuur Leeuwarden

Internet Strategie voor SC Cambuur Leeuwarden. SC Cambuur Leeuwarden is een sympathieke volksclub uit Friesland, met een grote maatschappelijke betekenis en groot draagvlak in de stad Leeuwarden en de provincie Friesland met een sportieve en ambitieuze uitstraling waar spelers, supporters en bedrijfsleven graag bij horen.

 

De Woongaard Friesland

Internet Strategie voor De Woongaard Friesland. De Woongaard biedt een multimediaal platform ter bevordering van de verkoop van nieuwbouw, kavels, huurhuizen en bestaande bouw in Friesland.

Social Media in Friesland

Volgens Friks moet een online marketing bureau een goede social media strategie bepalen voor haar klanten. Het uitzetten van een goede social media strategie is waar Friks goed in is. Door onze referenties en behaalde resultaten op het gebied van social media, durven wij ons dan ook de social media specialisten van Friesland te noemen. Onze social media specialisten kenmerken zich als volgt:

  • Bekend met alle social media kanalen;
  • Het inzetten van de juiste social media, voor het gewenste bereik;
  • Creatief, eigenwijs, tegendraads en vernieuwend.

Omdat wij ons de social media specialisten van het Noorden vinden, hebben wij meerdere cases met succesverhalen van onze klanten uit Friesland en omstreken. Bent u in Friesland ook geïnteresseerd in social media? Vraag ons dan vrijblijvend om een social media advies en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis quickscan