Social Media specialisten Drachten

U bent op zoek naar social media specialisten in Drachten? Friks Web & Marketing is de specialist op het gebied van uw online imago in Drachten en omstreken. Met een team van social media specialisten is Friks Web & Marketing een volwaardig partner in Drachten om uw bedrijf of organisatie te adviseren in de juiste social media strategie.

Ons internet marketing bureau is gespecialiseerd in allround online marketing. Friks is het internet marketing bureau voor Drachten en onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Social Media strategie in Drachten

Wij bepalen in samenspraak de social media strategie voor tientallen klanten in Drachten.

Jelle Talsma Drachten

Ontwikkeling corporate website voor Jelle Talsma uit Drachten. Jelle Talsma is in onder andere Drachten de dealer voor uw Alfa Romeo, Lancia of Fiat. Vanuit de vestiging in Drachten voorzien zij u van verkoop van nieuwe auto’s occasions, autolease of onderhoud aan uw auto.

Landes Uitgevers Drachten

Internet strategie voor Landes Uitgevers uit Drachten. Landes Uitgevers uit Drachten is een mediabedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen en uitgeven van sponsored magazines en kranten met tal van opdrachtgevers in heel Nederland.

Social Media in Drachten

Volgens Friks moet een online marketing bureau een goede social media strategie bepalen voor haar klanten. Het uitzetten van een goede social media strategie is waar Friks goed in is. Door onze referenties en behaalde resultaten op het gebied van social media, durven wij ons dan ook de social media specialisten van Drachten en omstreken te noemen. Onze social media specialisten kenmerken zich als volgt:

  • Bekend met alle social media kanalen;
  • Het inzetten van de juiste social media, voor het gewenste bereik;
  • Creatief, eigenwijs, tegendraads en vernieuwend.

Omdat wij ons de social media specialisten van het Noorden vinden, hebben wij meerdere cases met succesverhalen van onze klanten uit Drachten en omstreken. Bent u in Drachten ook geïnteresseerd in social media? Vraag ons dan vrijblijvend om een social media advies en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis quickscan