Ontwerp

Allround ontwerpersVan busposter tot interaction design

Hoe wij werken?

Een mix van strategie en creativiteit

Wij vertalen jouw merk en strategie naar spraakmakende campagnes met opvallende banner-advertenties. Voor jou ontwikkelen we een perfect passende huisstijl en converterende websites.  Alles om jouw klant te overtuigen van jouw product of dienst. Een goede mix van creativiteit en strategie zorgt voor balans tussen vorm en functie. Door een intensieve samenwerking tussen onze verschillende specialisaties zorgen we ervoor dat jouw marketinguitingen werken.

Van advertentie tot webdesign

Wil je jouw product, dienst, merk of boodschap onder de aandacht van een specifieke doelgroep brengen? Door een online campagne of met jouw reclameboodschap in de krant? We gaan graag met je in gesprek om te bepalen welke stijl er bij jouw merk past en hoe we vorm kunnen geven aan jouw campagne of website. Met sterke, pakkende tekst en idem visualisatie, weten we jouw doelgroep te raken.

Logo's & Huisstijlen

Op zoek naar een nieuwe visuele identiteit voor jouw bedrijf of organisatie? Logo’s, visitekaartjes, briefpapier, offertes of nieuwe opdruk voor jouw bedrijfskleding. Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag.

Webdesign

Het webdesign is bepalend voor het succes van jouw website. Wist je dat een bezoeker binnen enkele seconden bepaalt of jouw website een langer bezoek waard is? Onze designers streven elke dag naar het perfecte webdesign.

DTP

Wil je folders of brochures laten drukken en ben je nog op zoek naar een vormgever? Onze ontwerpers hebben ervaring met vormgeven van kranten, menukaarten, posters tot aan tachtig pagina’s tellende brochures. We horen graag jouw wensen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Online banner campagnes

Stem jouw boodschap af op een heel specifiek publiek en waar zij zich online bevinden. Het kan met online advertising. Onze online marketeers weten voor jou iedere doelgroep te vinden. Met visualisatie die in het oog springt en pakkende tekst, weten we ook die doelgroep in beweging te brengen.

Social media campagnes

Afbeeldingen zijn bepalend voor het wel of niet werken van een uiting of advertentie op social media. Van Facebook, Instagram of LinkendIn, onze ontwerpers kennen de sociale kanalen van binnen en buiten.

Fotografie en Video

Bedrijfsvideo, foto’s voor op jouw website, productfotografie of een commercial voor op YouTube. Onze fotografen en videoproducers schieten het perfecte plaatje bij jouw verhaal.

'Stuur bezoekers naar de button; zorg voor een duidelijke contrast tussen de achtergrond en de knop.''Robert Giezen, Ontwerper'Naar Roberts blog

Grip op het resultaat

Een nauwe samenwerking met de opdrachtgever

Tijdens dit traject werken we nauw samen onze opdrachtgevers. Met korte lijntjes komen we eerder tot een goed eindresultaat. Zeker bij het ontwerpen van een website of webshop geloven wij in veel contactmoment, zodat jij grip houdt op het eindproduct. Tijdens verschillende fasen van het designtraject houden we sessies waarin we tot in de details in gaan op de uitwerking. Door jouw kennis van de klant en de markt te combineren met onze kennis van marketing en design garanderen we een vooruitstrevend ontwerp wat aansluit bij de doelgroep.

Wij staan dagelijks voor je klaar
Een greep uit ons werk
Doppio EspressoOnline koffiebeleving

Doppio Espresso is een franchise van 26 verschillende espressobars door heel Nederland. Hier kun je een bakje koffie drinken, maar je kunt er ook terecht voor een verzorgde lunch. Doppio heeft onze hulp ingeschakeld, omdat ze het succes wat ze offline hebben, ook op internet willen uitrollen. De nieuwe Magento shop is de eerste stap die we hiervoor hebben gezet. Voor de webshop had het bedrijf een duidelijke visie: “we willen online dezelfde passie overbrengen op onze klanten, als we ook doen in alle espressobars”.

Bekijk de case

Op bezoek bij Friks? Gezellig! Alleen je moet op het moment wel even langs de achterdeur, want het rolluik heeft besloten vast weekend te gaan vieren. Geen zorgen, de monteur is onderweg! #bijnaweekend #nooitmeernaarhuis

Om de stad Leeuwarden onder (toekomstige) studenten te promoten is @leeuwardenstudiestad een nieuwe campagne gestart: Leeuwarden Student City. Onderdeel van de campagne is hun nieuwe website: www.leeuwardenstudentcity.nl (link in bio☝🏻) die wij hebben mogen ontwerpen en ontwikkelen.🙌 #leeuwarden #friksweb #webdesign

Feestfirma kwam gisteren langs om de Valentijnsballonnen op de foto te zetten. Een goed moment voor Peter om even wat kostbare genegenheid te pakken 😘 #friksweb

Wie kent ‘m niet Thomas a.k.a Tommie. Al 5,5 jaar werkzaam bij Friks, wat echter maar een fractie is van het aantal jaren waarin hij diehard fan is van Cambuur. Zijn Cambuur sjaal is dan ook een kledingstuk die hij standaard draagt, naast zijn Adidas badslippers. Thomas komt niet vaak te laat, maar als hij te laat komt kan dat twee redenen hebben 1. Hij krijgt zijn fiets niet uit zijn dichtgevroren fietsenhok. 2. Hij moet wachten totdat het licht is zodat hij het gat in z’n dak kan controleren. Thomas wordt blij van level-uppen in Pokémon Go en van witbrood zonder zaadjes. Met het witbrood maakt hij de beste tosti’s die precies 15 minuten geroosterd moeten worden. In vergelijking met zijn schreeuwende collega’s is Thomas stilletjes geobsedeerd met cryptocurrency. Wil je Thomas een keer spreken? Vraag dan naar support en wij verbinden je graag door! #friksweb #medewerker #cambuurfan #pokemongo #witbrood #support

Vandaag was Friks aanwezig bij de Webwinkel Vakdagen. We hebben veel interessante lezingen mogen bijwonen. #webwinkelvakdagen #friksweb #e-commerce #conversieoptimalisatie #klantbeleving #onlinemarketing #SEO #GoogleShopping #kennisismacht

Gratis quickscan
Hoe presteert jouw website? Klik hier voor een gratis Quickscan!
×