Zoekmachineoptimalisatie

ZoekmachineoptimalisatieJouw website hoger in de resultaten van de zoekmachines? Onze SEO specialisten zorgen ervoor.

Werkwijze

Geen website is hetzelfde, daarom hebben we voor iedere website een persoonlijke en resultaatgerichte benadering. Als SEO bureau bieden we veel diensten aan die allemaal vallen onder de drie pijlers: Techniek, Relevantie en Populariteit.

Techniek

Een zoekmachine verkrijgt haar zoekresultaten door zoekrobots/spiders websites te laten indexeren. De techniek achter een website bepaalt voor een groot deel of alle pagina’s van een website goed geïndexeerd kunnen worden. Daarnaast zorgt een goede techniek voor een hoge snelheid van de website.

Relevantie

Google bekijkt alle leesbare tekst op een website. Tekst draagt daarmee bij aan de vindbaarheid van de website. Hoe beter de teksten aansluiten bij de zoekopdracht, des te relevanter een pagina is. En daarmee is de kans op een hoge(re) positie weer een stap dichterbij. Ook de actualiteit van een webtekst is belangrijk.

Populariteit

Op het internet betekent populariteit dat mensen over je praten en dat ze jouw website de moeite waard vinden om naartoe te linken. Elke link kan worden gezien als een stem van vertrouwen in jouw website en ze wegen daarom zwaar mee in de positionering van Google.

Ervaring

SEO bestaat niet uit trucjes

Elk jaar voert Google, soms ingrijpende, wijzigingen door, waardoor je jouw SEO strategie ook altijd moet blijven ontwikkelen. Bij Friks Web & Marketing weten we wat er gevraagd wordt door de zoekmachines en helpen jou graag om jouw website beter te laten presteren.

'Met de gratis quickscan zoeken wij voor je uit hoe jouw website presteert''Peter Hoving, Online marketeer'Gratis quickscan
Een greep uit ons werk
De Vries TrappenDuidelijk doel: maximaal rendement

Onlangs hebben we de nieuwe website van De Vries Trappen gelanceerd. Een project dat in een goede samenwerking met De Vries Trappen geresulteerd heeft tot een mooi eindproduct. Het doel? Het aantal leads verhogen bij, niet één, maar twee doelgroepen. Daar hoort een website bij die beide doelgroepen informeert, overtuigt en De Vries Trappen nóg succesvoller maakt.

Bekijk de case
Gratis quickscan