Zoekmachineoptimalisatie

ZoekmachineoptimalisatieJouw website hoger in de resultaten van de zoekmachines? Onze SEO specialisten zorgen ervoor.

Werkwijze

Geen website is hetzelfde, daarom hebben we voor iedere website een persoonlijke en resultaatgerichte benadering. Als SEO bureau bieden we veel diensten aan die allemaal vallen onder de drie pijlers: Techniek, Relevantie en Populariteit.

Techniek

Een zoekmachine verkrijgt haar zoekresultaten door zoekrobots/spiders websites te laten indexeren. De techniek achter een website bepaalt voor een groot deel of alle pagina’s van een website goed geïndexeerd kunnen worden. Daarnaast zorgt een goede techniek voor een hoge snelheid van de website.

Relevantie

Google bekijkt alle leesbare tekst op een website. Tekst draagt daarmee bij aan de vindbaarheid van de website. Hoe beter de teksten aansluiten bij de zoekopdracht, des te relevanter een pagina is. En daarmee is de kans op een hoge(re) positie weer een stap dichterbij. Ook de actualiteit van een webtekst is belangrijk.

Populariteit

Op het internet betekent populariteit dat mensen over je praten en dat ze jouw website de moeite waard vinden om naartoe te linken. Elke link kan worden gezien als een stem van vertrouwen in jouw website en ze wegen daarom zwaar mee in de positionering van Google.

Ervaring

SEO bestaat niet uit trucjes

Elk jaar voert Google, soms ingrijpende, wijzigingen door, waardoor je jouw SEO strategie ook altijd moet blijven ontwikkelen. Bij Friks Web & Marketing weten we wat er gevraagd wordt door de zoekmachines en helpen jou graag om jouw website beter te laten presteren.

'De laadtijd van een pagina is erg belangrijk voor je posities in Google en voor de gebruiksvriendelijkheid van je website.''Derian Reekers, Online marketeer'Lees Derian's blog
Een greep uit ons werk
Woonboerderij MajaAmbacht met persoonlijk karakter

Woonboerderij Maja is een houten vloerenspecialist gevestigd in Drachten. Op wens van de klant geeft Maja de vloeren een geheel eigen karakter mee. Naast vloeren kun je bij Woonboerderij Maja ook terecht voor de overige inrichting van je woning. Woonboerderij Maja is al jaren klant bij ons. De afgelopen jaren hebben wij veel uiteenlopende werkzaamheden voor Maja uitgevoerd. Waaronder een redesign, social en display advertising en het schrijven van content voor op de website.

Bekijk de case

Collega @sjaakhummel kreeg een baby dus gaven wij hem deze hippe ballon als bureaudecoratie! #feest #confetti #babyboy

Versterking! Wij kunnen er weer even tegenaan👌🏼 #apple #imac #developer #webdesign #letsgo

Wat je wel niet allemaal kunt met de Melba-toastjes van @vandermeulenholland! #recept #lekker #foodphotography #comingsoon #marketing

Hele mooie dingen aan het maken met @in2media.live voor @koekjesvanhellema. Raad eens waar die koekjes nu zijn? #yum #vieruurtje #snack #behindthescenes

Op bezoek bij Friks? Gezellig! Alleen je moet op het moment wel even langs de achterdeur, want het rolluik heeft besloten vast weekend te gaan vieren. Geen zorgen, de monteur is onderweg! #bijnaweekend #nooitmeernaarhuis

Gratis quickscan
Hoe presteert jouw website? Klik hier voor een gratis Quickscan!
×