Social media

Social media: content & advertisingVergroot de zichtbaarheid van jouw merk of bedrijf op sociale netwerken en community’s

Werkwijze

Aan de slag met social media? Dan is het noodzakelijk om genoeg kennis te hebben over de doelgroep. Zodra je weet waar je doelgroep behoefte aan heeft, kun je hier je kanalen en content op aanpassen. Je moet namelijk daar zijn, waar jouw doelgroep ook online actief is.

Social media strategie

Een succesvolle social media strategie begint bij het bepalen van de doelgroep. Wie zijn ze en waar hebben ze behoefte aan? Op basis van deze gegevens adviseren wij jou in het kiezen van de juiste social media kanalen. De volgende stap is het ontwikkelen van het plan: het juiste verhaal, op het juiste moment via het juiste kanaal.

Contentcreatie

Bij een succesvol social media account hoort unieke en creatieve content. Zo creëren we herkenbaarheid en zorgen we voor een onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten. Hierdoor verspreid je content dat past bij de identiteit van jouw organisatie en waar jouw doelgroep zich in herkent.

Social advertising

Een groot voordeel van het adverteren op social media is de vele bruikbare data die gebruikers achterlaten. Denk hierbij aan leeftijd, geslacht, interesses en meer. Op die manier kunnen we zeer gericht adverteren. Wil je remarketing inzetten? Ook dat kan via diverse social media kanalen. Zo help je jouw bezoekers om terug te komen en te converteren.

Ervaring

De juiste combinatie van strategie en content

Social media is één van de belangrijkste marketingkanalen van dit moment. Daarom zou dit een onderdeel moeten zijn van je bedrijfsstrategie. Maar, social media is een vak apart. Onze online marketeers en designers helpen jou graag met het vergroten van jouw activiteit op diverse, bij jouw doelgroep passende, social media kanalen.

'Facebook heeft bijna 8 miljoen gebruikers die dagelijks inloggen. Met die miljoenen gebruikers is Facebook dan ook een heel effectief marketingmiddel.''Cindy Hoomans, Online marketeer'Bekijk Cindy's blog
Een greep uit ons werk
Privé: SmokeFreeSuccesvol stoppen met roken

SmokeFree helpt mensen om succesvol te stoppen met roken. Dit doen zij door persoonlijke, individuele coaching en groepscoaching bij organisaties en bedrijven. In het kader van Stoptober, een landelijke campagne in Nederland waarin bekende en onbekende Nederlanders in de maand oktober stoppen met roken, hebben we diverse online campagnes opgezet. Dit allemaal met het doel om zoveel mogelijk verkeer naar de website te leiden en leads te genereren.

Bekijk de case
Gratis quickscan