Google Ads (AdWords)

Google AdWordsMaximaal resultaat met relevant verkeer en meer conversies

Werkwijze

Adverteren in Google Ads (voorheen AdWords) draait om de inzet van een slimme strategie dat bijdraagt aan het behalen van vooropgestelde doelstellingen en afstemming op de doelgroep.

Zoekgedrag doelgroep

Om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor zoekmachine advertising, analyseren wij het zoekgedrag van de doelgroep van jouw website. In deze zoekwoordanalyse komen relevante trefwoorden naar voren. Aan de hand van deze trefwoorden bepalen wij de focus van de campagne.

Prestaties meten

Om het succes van de Ads campagne te weten, is het belangrijk om de prestaties te meten. Daarom zorgen we voor de benodigde koppelingen tussen jouw website, Google Analytics en Google Ads. Dit stelt ons in staat goed te meten wat er precies gebeurt na het vertonen van jouw advertenties en hoeveel er geklikt is.

Optimale campagnestructuur

Ook wordt de structuur van de campagne bepaald: welke advertenties tonen we aan exact welke zoekopdrachten? Wanneer mensen een advertentie zien die perfect aansluit bij hun zoekopdracht en ze ook nog eens landen op een relevante pagina, vergroot dit sterk de effectiviteit van je campagne.

Ervaring

Als officiële Google Partner kennen we AdWords door en door

De kennis en kunde van onze ervaren online marketeers in combinatie met jouw kennis over het product en de doelgroep, zorgt voor een gedegen strategie. Met deze gedegen strategie halen we het maximale rendement uit de campagnes.

'Google is constant aan het innoveren en past regelmatig haar algoritme aan om relevante informatie te presenteren aan bezoekers.''Sjaak Hummel, Online marketeer'Lees Sjaaks blog
Een greep uit ons werk
Privé: SmokeFreeSuccesvol stoppen met roken

SmokeFree helpt mensen om succesvol te stoppen met roken. Dit doen zij door persoonlijke, individuele coaching en groepscoaching bij organisaties en bedrijven. In het kader van Stoptober, een landelijke campagne in Nederland waarin bekende en onbekende Nederlanders in de maand oktober stoppen met roken, hebben we diverse online campagnes opgezet. Dit allemaal met het doel om zoveel mogelijk verkeer naar de website te leiden en leads te genereren.

Bekijk de case
Gratis quickscan