E-mailmarketing

Benader je klanten met e-mailmarketingVan strategie, ontwerp, het versturen van de nieuwsbrief en het meten van de resultaten

Werkwijze

Allereerst bepalen wij samen met jou je doelstellingen. Afhankelijk van deze doelstellingen bepalen we de strategie van de mailcampagne. Onze online marketeers ontwerpen de digitale nieuwsbrief en personaliseren jouw boodschap. Hoe beter de boodschap is afgestemd op de interesses van de ontvanger, des te succesvoller de campagne. Wanneer we dit ook nog eens op het juiste moment doen, halen we nog betere resultaten. Dat laatste doen we door middel van marketing automation.

Marketing automation

Bij marketing automation draait het om het versturen van de juiste boodschap, naar de juiste persoon op het juiste moment. De boodschap bepalen we aan de hand van de customer journey fase waarin jouw klant zich bevindt: see, think, do of care.

Mailchimp

Voor het toepassen van e-mailmarketing gebruiken wij Mailchimp. Mailchimp is een uitgebreide en professionele tool waarmee we op een eenvoudige wijze een nieuwsbrief kunnen maken en vervolgens versturen. Vanuit Excel kun je grote e-mailadressenlijsten importeren. Ook integratie via social media is mogelijk.

Effectief meten van e-mailmarketing

Om te controleren hoe de nieuwsbrief door jouw doelgroep is ontvangen koppelen we Mailchimp aan Google Analytics. Daarmee krijg je een helder inzicht in hoe de ontvangers op jouw nieuwsbrief hebben gereageerd en welke conversies het heeft opgeleverd.

Ervaring

We weten waar je mailing aan moet voldoen om te scoren

Je klanten effectief benaderen met de juiste e-mailcampagne en zorgeloos het proces beheren? Friks Web & Marketing verzorgt e-mailmarketing campagnes voor tientallen klanten. Door continue te testen en te optimaliseren werken we naar een e-mailmarketing strategie toe die aansluit op jouw publiek en jouw doelstellingen. Op die manier halen we het beste resultaat.

Een greep uit ons werk
WeFlyCheapThe Travel-Experts

Dagelijks zoeken de medewerkers van WeFlyCheap door duizenden vluchten, vakanties en stedentrips. Zij selecteren de beste deals en plaatsen deze direct online. Zoeken naar de beste deal is nooit meer nodig, want WeFlyCheap.nl heeft de beste deals al voor je gevonden! Ze waren alleen nog op zoek naar een nieuwe plek waar de ijverige vakantieganger deze deals nog makkelijker en overzichtelijker kon bekijken.

Bekijk de case

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×