Conversieoptimalisatie

ConversieoptimalisatieHaal meer leads of transacties uit je bezoekers

Werkwijze

Conversieoptimalisatie is een constant proces waar steeds opnieuw winst uit te halen is. Door continue het gedrag in de gaten te houden zorgen we ervoor de dat jouw website of webshop altijd maximaal scoort. Conversieoptimalisatie is grofweg te verdelen in vier fases, namelijk: formuleren van online (micro) conversiedoelstellingen, data verzamelen en analyseren, optimaliseren en evaluatie. 

Tools

Met verschillende tools verzamelen we gebruikersdata zodat we inzicht hebben wat er gebeurt tijdens een bezoek. We gebruiken hiervoor de data uit Google Analytics, maar ook gebruikersdata zoals muisbewegingen en heatmaps. 

A/B testen

Bij het verbeteren van de conversiepercentage van jouw website of webshop is één ding ontzettend belangrijk: testen! Aan de hand van analyse van de A/B testen weten we welke pagina of welk element leidt tot het beste resultaat.

Implementatie

Zorgt de nieuwe oplossing voor een verbeterde conversie? Dan gaan we over tot implementatie van de nieuwe oplossing en begint het proces van conversieoptimalisatie van voren af aan.

Een greep uit ons werk
WeFlyCheapThe Travel-Experts

Dagelijks zoeken de medewerkers van WeFlyCheap door duizenden vluchten, vakanties en stedentrips. Zij selecteren de beste deals en plaatsen deze direct online. Zoeken naar de beste deal is nooit meer nodig, want WeFlyCheap.nl heeft de beste deals al voor je gevonden! Ze waren alleen nog op zoek naar een nieuwe plek waar de ijverige vakantieganger deze deals nog makkelijker en overzichtelijker kon bekijken.

Bekijk de case
Gratis quickscan