Wij zoeken een échte online marketeerMedior - Fulltime - Leeuwarden

Vacature: Online marketeer

SEO, Google Ads, Display, Analytics, WordPress, Magento, conversie-optimalisatie; gaan jouw handen trillen bij het lezen van deze termen? En dan niet vanwege een plotseling opkomende paniek, maar doordat je bloed volop door je aderen stroomt van pure vreugde? Dan zoeken we jou!
Als jij dit bent, hoef je de rest niet te lezen, maar kun je direct solliciteren

Wie ben jij?

Jij bent een online marketeer met een aantal jaren relevante ervaring. Maar nog belangrijker: je bent leergierig, ondernemend en je hebt zin om onze klanten te laten groeien door het slim inzetten van online kanalen. Je weet hoe je een klantportfolio moet managen en uitbouwen en je kan een strategie omzetten naar concrete actieplannen om zo je doelstellingen te halen. Als online marketeer sta je naast je klanten en ben je voor je klant de “go-to guy/girl” voor advies op het gebied van online.

Wat ga je doen?

Als online marketeer heb je een duidelijke focus: het laten groeien van onze klanten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het creëren van online marketing strategieën, gebruikersonderzoeken, het optimaliseren van zoekmachineresultaten en Google Ads-campagnes en het opstellen van rapportages. De ene dag zit je de hele dag achter je computer (af en toe opstaan mag best), de andere dag ben je op pad om samen met klanten nieuwe ideeën en resultaten door te nemen.

Bij Friks werken we zonder management, maar met verantwoordelijkheden. Dit betekent dat je zelf initiatief neemt en zelfstandig je week indeelt. Naast je online werkzaamheden staat er ook regelmatig een ouderwets offline potje tafeltennis of -voetbal, een gezellige borrel of een verrassingsoptreden van een André Hazes imitator op het programma.

Wie zijn wij?

Friks is een full-service internetbureau in Leeuwarden dat strategie, creativiteit en technologie combineert. Sinds maart 2018 wonen we samen met in2media, waardoor we nu nog harder kunnen shinen als het om concept en content gaat. En sinds januari 2019 zijn we ook nog getrouwd met Junction, waardoor de (carrière)mogelijkheden eindeloos zijn. Met een donders leuk team dat (nu nog) bestaat uit meer dan dertig jonge professionals bedenken, ontwerpen en creëren wij oplossingen die werken voor onze klanten. Bij Friks bieden we je naast een marktconform salaris ook gratis bier of wijn (al zorgen we er wel voor dat je je niet bij de AA hoeft in te schrijven), elke dag een gratis lunch en regelmatig leuke uitjes.

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×