Blog
16 oktober 2015

Friks genomineerd voor FD Gazellen

Friks-gazelle

Friks is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2015. De Awards zijn een initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars. De Gazellen worden uitgereikt aan bedrijven in Nederland die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. Friks Web & Marketing is in 2013 al tweede geworden in de categorie ‘klein’ van de provincie Friesland. Ja ja, ook dit jaar bleven we stijgen.

Sterk blijven groeien

Het afgelopen jaar zijn we bezig geweest voor grotere websites & webshops, zijn we het totale pakket gaan aanbieden; zoals meer online marketing, huisstijlen, en volledige campagnes. Ook zijn we dit jaar verhuist naar een groter pand om de grote stroom aan nieuwe Friksers een plek te geven.

Uitslag de Gouden Gazellen

Momenteel worden wij door een team van financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en Het Financiële Dagblad beoordeeld. Deze maand hebben we te horen gekregen dat we aan de criteria voldoen, en dus kans maken op die mooie Gazelle. Donderdag 5 november wordt er per categorie bekend gemaakt welke drie bedrijven de hoogste groei hebben behaald in Groningen, Friesland, en Drenthe. De rest van Nederland komt later, dus wij maken als eerste kans. Wij hebben al een plekje vrijgemaakt op de kast voor die Gouden Gazelle!

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×