Blog
16 oktober 2015

Friks genomineerd voor FD Gazellen

Friks-gazelle

Friks is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2015. De Awards zijn een initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars. De Gazellen worden uitgereikt aan bedrijven in Nederland die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. Friks Web & Marketing is in 2013 al tweede geworden in de categorie ‘klein’ van de provincie Friesland. Ja ja, ook dit jaar bleven we stijgen.

Sterk blijven groeien

Het afgelopen jaar zijn we bezig geweest voor grotere websites & webshops, zijn we het totale pakket gaan aanbieden; zoals meer online marketing, huisstijlen, en volledige campagnes. Ook zijn we dit jaar verhuist naar een groter pand om de grote stroom aan nieuwe Friksers een plek te geven.

Uitslag de Gouden Gazellen

Momenteel worden wij door een team van financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en Het Financiële Dagblad beoordeeld. Deze maand hebben we te horen gekregen dat we aan de criteria voldoen, en dus kans maken op die mooie Gazelle. Donderdag 5 november wordt er per categorie bekend gemaakt welke drie bedrijven de hoogste groei hebben behaald in Groningen, Friesland, en Drenthe. De rest van Nederland komt later, dus wij maken als eerste kans. Wij hebben al een plekje vrijgemaakt op de kast voor die Gouden Gazelle!

Gratis quickscan