Mailchimp Training in Friesland

Bij Friks Web & Marketing gebruiken we al jaren Mailchimp om nieuwsbrieven voor klanten te maken. Mailchimp is een gratis online programma waarmee je binnen een aantal minuten een complete mailing kan opzetten. Het programma is erg gebruikersvriendelijk en makkelijk te leren. Maar biedt ook uitgebreidere functies voor de meer ervaren e-mail marketeer.

Advies en ondersteuning

Denkt u erover na om met nieuwsbrieven te starten, of twijfelt u over uw huidige E-mail campagnes? Maak dan gebruik van onze ruime ervaring op gebied van E-mailmarketing. Wij bieden altijd advies op maat en denken graag met u mee over de volgende zaken:

  • Strategie
  • Basis workflow opzetten op basis van uw strategie (welkomstmail, automatische mailingen, etc.)
  • Training nieuwsbrief/direct e-mail verzenden
  • Uw nieuwsbrief lijst gezond houden en het belang van segmenten
  • Maatwerk templates en het belang van een spamfilter-vriendelijke template.

Mailchimp training aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een training zodat u zelf de kneepjes van het vak leert van een echte specialist? Neem vrijblijvend contact met ons op voor nieuwsbrief tips over uw nieuwsbrief of direct-mail. Wij helpen u graag verder.

Geïnteresseerd in een gesprek?

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×