Magento webshop Leeuwarden

U bent op zoek naar een Magento Webshop specialist in Leeuwarden? Friks is de Magento specialist in het ontwikkelen van webshops in Leeuwarden en omstreken. Met een team van Magento specialisten is Friks een volwaardig fullservice Magento specialist.

Een Magento webshop

Het beheersysteem van de Magento webshops is geoptimaliseerd voor zoekmachine marketing, online marketing en productbeheer. Magento is volledig schaalbaar wat online verkopers de mogelijkheid geeft een webwinkel te creëren die is afgestemd op de unieke wensen van het bedrijf. Magento is dus zowel geschikt voor kleine en grote webwinkels.

De voordelen van Magento webshops

  • Open-source webshop software
  • 100% zoekmachine vriendelijke webshop
  • Uitgebreide betaalmethodes (iDeal, PayPal, Creditcard etc.)
  • Uitgebreide verzendmethodes (TNT, UPS etc.)
  • Gebruikersvriendelijk webshopbeheer
  • Mobiel toegang tot uw webshop

Onze referenties in Leeuwarden

Wij bepalen in samenspraak de online verkoop voor tientallen klanten in Leeuwarden.

Marketing Leeuwarden

Internet Strategie voor Marketing Leeuwarden. Marketing Leeuwarden (voorheen Expeditie Leeuwarden) is de projectorganisatie die verantwoordelijk is voor de stadsmarketing van Leeuwarden. In samenwerking met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, culturele organisaties en overheid heeft Marketing Leeuwarden tot doel het imago van de Friese hoofdstad te versterken

 

SC Cambuur Leeuwarden

Internet Strategie voor SC Cambuur Leeuwarden. SC Cambuur Leeuwarden is een sympathieke volksclub met een grote maatschappelijke betekenis en groot draagvlak in de stad Leeuwarden en omliggende regio met een sportieve en ambitieuze uitstraling waar spelers, supporters en bedrijfsleven graag bij horen.

 

Leeuwarden Studiestad

Internet Strategie voor Leeuwarden Studiestad. Leeuwarden Studiestad is een stichting die zich inzet om de studietijd voor studenten zo gezellig en zo leuk mogelijk te maken. Naast het organiseren van evenementen zorgt Leeuwarden Studiestad voor je dagelijkse aanvoer van informatie over het Leeuwarder studentenleven.

De Magento specialisten van Leeuwarden

Onze Magento specialisten zijn gespecialiseerd in allround webshop marketing. Het Magento bureau in Leeuwarden genaamd Friks onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×