Magento webshop Joure

U bent op zoek naar een Magento Webshop specialist in Joure? Friks is de Magento specialist in het ontwikkelen van webshops in Joure. Met een team van Magento specialisten is Friks een volwaardig fullservice Magento specialist voor Joure en omstreken.

Een Magento webshop

Het beheersysteem van de Magento webshops is geoptimaliseerd voor zoekmachine marketing, online marketing en productbeheer. Magento is volledig schaalbaar wat online verkopers de mogelijkheid geeft een webwinkel te creëren die is afgestemd op de unieke wensen van het bedrijf. Magento is dus zowel geschikt voor kleine en grote webwinkels.

De voordelen van Magento webshops

  • Open-source webshop software
  • 100% zoekmachine vriendelijke webshop
  • Uitgebreide betaalmethodes (iDeal, PayPal, Creditcard etc.)
  • Uitgebreide verzendmethodes (TNT, UPS etc.)
  • Gebruikersvriendelijk webshop beheer
  • Mobiele toegang tot uw webshop

Onze referenties in Joure

Wij bepalen in samenspraak de internet strategie voor tientallen klanten in Joure.

Regts Professional Joure

Internet Strategie voor Regts uit Joure. Regts Professional uit Joure is een groothandel in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmateriaal en richt zich vooral op de sectoren bouw en industrie. Regts is marktleider in Noord-Nederland op het gebied van hang- en sluitwerk, ijzerwaren, gereedschappen, machines en garage- en bedrijfsdeuren.

Kraamzus Joure

Internet Strategie voor KraamZus uit Joure. KraamZus uit Joure levert (kraam)zorg in heel Friesland vanuit verschillende vestigingen. KraamZus uit Joure is een professionele en betrouwbare organisatie die alles biedt wat je in deze periode nodig hebt.

De Magento specialisten van Joure

Onze Magento specialisten zijn gespecialiseerd in allround webshop marketing. Het Magento webshopbureau werkzaam in onder andere Joure genaamd Friks onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Gratis quickscan