Magento webshop Groningen

U bent op zoek naar een Magento Webshop specialist in Groningen? Friks is de Magento specialist in het ontwikkelen van webshops in Groningen. Met een team van Magento specialisten is Friks een volwaardig fullservice Magento specialist voor Groningen en omstreken.

Een Magento webshop

Het beheersysteem van de Magento webshops is geoptimaliseerd voor zoekmachine marketing, online marketing en productbeheer. Magento is volledig schaalbaar wat online verkopers de mogelijkheid geeft een webwinkel te creëren die is afgestemd op de unieke wensen van het bedrijf. Magento is dus zowel geschikt voor kleine en grote webwinkels.

De voordelen van Magento webshops

  • Open-source webshop software
  • 100% zoekmachine vriendelijke webshop
  • Uitgebreide betaalmethodes (iDeal, PayPal, Creditcard etc.)
  • Uitgebreide verzendmethodes (TNT, UPS etc.)
  • Gebruikersvriendelijk webshop beheer
  • Mobiele toegang tot uw webshop

Onze referenties in Groningen

Wij bepalen in samenspraak de internet strategie voor tientallen klanten in Groningen.

De Effektief Groep Groningen

Corporate website ontwikkeling voor de Effektief Groep uit Groningen. Effektief Groep levert vanuit Groningen kwaliteits schoonmaakwerk tegen een verantwoorde prijs. Dit doet de Effektief Groep met meer dan 800 betrokken medewerkers vanuit 4 vestigingen in Nederland, waaronder in Groningen.

De Woongaard Groningen

Internet Strategie voor De Woongaard Groningen. De Woongaard biedt een multimediaal platform ter bevordering van de verkoop van nieuwbouw, kavels, huurhuizen en bestaande bouw in Groningen.

De Magento specialisten van Groningen

Onze Magento specialisten zijn gespecialiseerd in allround webshop marketing. Het Magento webshopbureau werkzaam in Groningen genaamd Friks onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Gratis quickscan