Internet Marketing Leeuwarden

U bent op zoek naar een Internet Marketing in Leeuwarden? Friks Web & Marketing is de specialist op het gebied van internet marketing in Leeuwarden en omstreken. Met een team van specialisten is Friks Web & Marketing een volwaardig fullservice internet marketing bureau en heeft klanten uit onder andere Leeuwarden.

Ons internet marketing bureau is gespecialiseerd in allround internet marketing. Friks is het internet marketing bureau voor Leeuwarden en onderscheidt zich voornamelijk door een creatieve manier van werken, een strategische visie en een conversie gerichte aanpak. Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes.

Internet strategie in Leeuwarden

Wij bepalen in samenspraak de internet strategie voor tientallen klanten in Leeuwarden.

Marketing Leeuwarden

Internet Strategie voor Marketing Leeuwarden. Marketing Leeuwarden (voorheen Expeditie Leeuwarden) is de projectorganisatie die verantwoordelijk is voor de stadsmarketing van Leeuwarden. In samenwerking met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, culturele organisaties en overheid heeft Marketing Leeuwarden tot doel het imago van de Friese hoofdstad te versterken

 

SC Cambuur Leeuwarden

Internet Strategie voor SC Cambuur Leeuwarden. SC Cambuur Leeuwarden is een sympathieke volksclub met een grote maatschappelijke betekenis en groot draagvlak in de stad Leeuwarden en omliggende regio met een sportieve en ambitieuze uitstraling waar spelers, supporters en bedrijfsleven graag bij horen.

 

Leeuwarden Studiestad

Internet Strategie voor Leeuwarden Studiestad. Leeuwarden Studiestad is een stichting die zich inzet om de studietijd voor studenten zo gezellig en zo leuk mogelijk te maken. Naast het organiseren van evenementen zorgt Leeuwarden Studiestad voor je dagelijkse aanvoer van informatie over het Leeuwarder studentenleven.

Online marketing diensten in Leeuwarden

Volgens Friks moet een internet marketing bureau een goede online marketing partner zijn voor haar klanten. Het uitzetten van online marketing strategieën is waar Friks goed in is. Door onze referenties en behaalde resultaten, durven wij ons dan ook de online marketing specialisten van Leeuwarden en omstreken te noemen. Onze online marketing specialisten kenmerken zich als volgt:

  • Goede online marketing strategie
  • Meer omzet en conversies voor onze klanten
  • Friese nuchterheid zoals ook in Leeuwarden verwacht wordt
  • Creatief, eigenwijs, tegendraads en vernieuwend.

Friks is de internet marketing specialist van het Noorden en zal van uw website een online succes maken. Bent u in Leeuwarden ook geïnteresseerd in internet marketing. Vraag ons dan vrijblijvend om internet marketing advies en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens zijn er voor internet marketing concepten in Leeuwarden en omstreken subsidie regelingen.

Gratis quickscan