Internet Marketing Groningen

Wij helpen u verder op het gebied van internet marketing, of dit nu te maken heeft met het genereren van leads, het instellen van Google Analytics of het beter vindbaar maken van uw website. Met een team van 19 internet specialisten zorgen wij ervoor dat u gevonden wordt waar dat nodig is. Friks Web & Marketing is reeds werkzaam voor een aantal klanten uit Groningen waarvoor wij de internet marketing verzorgen. Wij onderscheiden ons door een strategische en conversiegerichte aanpak. Ons doel is vastgesteld: de internet marketing specialisten van het Noorden worden! Wij helpen u graag om u úw doelen te behalen.

Actie ondernemen met internet marketing in Groningen!

Wij worden graag beoordeeld op daadwerkelijk resultaat en succes. Onze klanten uit Groningen moeten hun investeringen in ons dubbel en dwars terug verdienen. Geen dikke rapporten maar actie ondernemen! Resultaat is wat telt. Waar kunnen wij u bij helpen?

  • Website
  • Webshop (Magento)
  • Internet Marketing
  • E-mailmarketing
  • App’s

Kraamzorg Het Groene Kruis (Groningen Stad) Kraamzorg Het Groene Kruis is al generaties actief in kraamzorg, niet alleen in Groningen maar ook in de rest van Noord-Nederland. Door hun vele jaren ervaring is Kraamzorg Het Groene Kruis een professionele en betrouwbare organisatie, passend in deze bijzondere periode van uw leven. Friks verzorgt al meerdere jaren de website van Kraamzorg Het Groene Kruis, met dezelfde zorg die zij zelf leveren.

PASS Toegangssystemen (Grijpskerk, Groningen)
PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. PASS is al meerdere jaren actief en heeft daardoor een betrouwbare reputatie verkregen, een bedrijf dat kwaliteit producten levert. Friks verzorgt de website van PASS al meerdere jaren en is daardoor een van onze eerste klanten, ook een van de eerste klanten uit Groningen.
Effektief Groep (Groningen Stad)
Internet Strategie voor Effektief Groep uit Groningen. Effektief Groep voorziet zijn klanten van diensten zoals het schoonmaken van bedrijven, kantoren en scholen. Effektief Groep faciliteert de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden voor zijn klanten. Daarnaast levert Effektief Groep ook diensten zoals gevelreiniging, glazenwasserij, vloeronderhoud, industriële reiniging, schoonmaak bij evenementen, schoonmaak in de zorg.

Mark Klimaattechniek (Veendam, Groningen)Website en linkbuilding voor Mark Klimaattechniek. Mark Klimaattechniek levert producten zoals lucht verwarming, stralingsverwarming, ventilatie – en recirculatie apparatuur, lucht behandeling, uitblaassystemen, thermostaten en schakel klokken. Friks levert sinds begin 2012 ook de website van Mark Klimaattechniek naar alle tevredenheid, met bijbehorende zoekwoordpositie stijgingen.

Online marketing diensten in Groningen

Bij Friks staat voorop dat een internet marketing bureau een goede online marketing partner zijn voor haar klanten. Het geen waar Friks in uitblinkt is het uitzetten van online marketing strategieën.
Door onze referenties en behaalde resultaten, durven wij ons dan ook de online marketing specialisten van Groningen en omstreken te noemen. Onze online marketing specialisten kenmerken zich als volgt:

  • Goede online marketing strategie
  • Meer omzet en conversies voor onze klanten
  • Creatief, eigenwijs, tegendraads en vernieuwend

Zit uw bedrijf in Groningen en bent u ook geïnteresseerd in internet marketing? Informeer vrijblijvend voor internet marketing advies, wij nemen graag contact met u op en bespreken de kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf.

Om de stad Leeuwarden onder (toekomstige) studenten te promoten is @leeuwardenstudiestad een nieuwe campagne gestart: Leeuwarden Student City. Onderdeel van de campagne is hun nieuwe website: www.leeuwardenstudentcity.nl (link in bio☝🏻) die wij hebben mogen ontwerpen en ontwikkelen.🙌 #leeuwarden #friksweb #webdesign

Feestfirma kwam gisteren langs om de Valentijnsballonnen op de foto te zetten. Een goed moment voor Peter om even wat kostbare genegenheid te pakken 😘 #friksweb

Wie kent ‘m niet Thomas a.k.a Tommie. Al 5,5 jaar werkzaam bij Friks, wat echter maar een fractie is van het aantal jaren waarin hij diehard fan is van Cambuur. Zijn Cambuur sjaal is dan ook een kledingstuk die hij standaard draagt, naast zijn Adidas badslippers. Thomas komt niet vaak te laat, maar als hij te laat komt kan dat twee redenen hebben 1. Hij krijgt zijn fiets niet uit zijn dichtgevroren fietsenhok. 2. Hij moet wachten totdat het licht is zodat hij het gat in z’n dak kan controleren. Thomas wordt blij van level-uppen in Pokémon Go en van witbrood zonder zaadjes. Met het witbrood maakt hij de beste tosti’s die precies 15 minuten geroosterd moeten worden. In vergelijking met zijn schreeuwende collega’s is Thomas stilletjes geobsedeerd met cryptocurrency. Wil je Thomas een keer spreken? Vraag dan naar support en wij verbinden je graag door! #friksweb #medewerker #cambuurfan #pokemongo #witbrood #support

Vandaag was Friks aanwezig bij de Webwinkel Vakdagen. We hebben veel interessante lezingen mogen bijwonen. #webwinkelvakdagen #friksweb #e-commerce #conversieoptimalisatie #klantbeleving #onlinemarketing #SEO #GoogleShopping #kennisismacht

Wij drinken onze koffie voortaan uit een Shopware mok. Friks is namelijk Shopware Solution Partner! 🙌 Geen idee wie, wat, waar Shopware is? Wij vertellen je er graag meer over in onze blog! Link in bio☝🏻

Gratis quickscan
Hoe presteert jouw website? Klik hier voor een gratis Quickscan!
×