Woonboerderij Maja Karakteristieke houten vloeren & meubels, volledig op maat

Woonboerderij Maja

Ambacht met persoonlijk karakter

Woonboerderij Maja is een houten vloerenspecialist gevestigd in Drachten. Op wens van de klant geeft Maja de vloeren een geheel eigen karakter mee. Naast vloeren kun je bij Woonboerderij Maja ook terecht voor de overige inrichting van je woning. Woonboerderij Maja is al jaren klant bij ons. De afgelopen jaren hebben wij veel uiteenlopende werkzaamheden voor Maja uitgevoerd. Waaronder een redesign, social en display advertising en het schrijven van content voor op de website.

DienstenBezoek website

Woonboerderij Maja in cijfers

Dankzij een verbeterde website, doeltreffende fotografie, en de vernieuwde online marketing strategie die wij voor Woonboerderij Maja hebben uitgevoerd, heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. Zowel online als in de fysieke winkel. Zo zijn de bezoekersaantallen en conversiescore al verdubbeld ten opzichte van vorig jaar dankzij SEO en SEA inspanningen.

 

0%Gemiddelde bezoekersstijging per maand
0Keer zoveel leads per maand
0%Meer traffic vanaf social media

Sfeer proeven en inspireren

Woonboerderij Maja wilde met de nieuwe website de sfeer die vloeren met zich meebrengen beter naar voren laten komen. Wij gingen voor Maja aan de slag en goten de website in een geheel nieuwe stijl. Van het bruine in de oude website naar veel wit in de nieuwe. Dankzij de redesign in combinatie met doeltreffende fotografie en teksten wordt de sfeer versterkt uitgedragen naar de doelgroep. Daarnaast schaalt de website nu nog beter mee op alle apparaten waar de site op bezocht wordt dankzij het responsive design.

Makkelijk in gebruik

Voor de realisatie van de website hebben wij gekozen voor het gebruiksvriendelijke content management systeem WordPress. De webshop van Woonboerderij Maja is door middel van WooCommerce – de populaire plugin voor WordPress – in de site geïntegreerd. Daarnaast hebben wij de back-end zo ontworpen dat Woonboerderij Maja gemakkelijk zelf aanpassingen kunnen doen aan de website.

'Wij zijn erg tevreden met Friks! Dit blijkt ook wel omdat we al jaren klant bij ze zijn.''Gertiena Brouwer, Woonboerderij Maja'Bekijk website

Waar zijn we nu?

Op dit moment zijn we voor Woonboerderij Maja bezig met zoekmachine optimalisatie en advertising. Zo zetten we zowel search als display advertising in en adverteren wij ook op Facebook en Instagram. Door het juiste gebruik van remarketing worden de advertenties getoond aan de best passende doelgroep.  Daarnaast onderhouden we de website. Dit allemaal met als doel om de stijgende lijn in bezoekersaantallen en conversies voor Woonboerderij Maja te waarborgen.

De nieuwe website is middels WordPress optimaal ingericht om het gebruiksgemak te vergroten. Meer weten over WordPress mogelijkheden?

Lees meer

Door het inzetten van online marketing is de vindbaarheid van Woonboerderij Maja enorm gestegen. Meer weten over online marketing mogelijkheden?

Lees meer

Voor Woonboerderij Maja adverteren wij op diverse social media kanalen. Middels remarketing komen de juiste advertenties bij de juiste doelgroep terecht. Meer weten over social media mogelijkheden?

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
The Retro Family

Vintage webshop voor een modern tijdperk

Bekijk case
Bagageonline.nl

Marktleider in de verkoop van reisbagage

Bekijk case
Doppio Espresso

Online koffiebeleving

Bekijk case
Gratis quickscan