WeFlyCheap Checkt alle vakanties en toont de allerbeste vakantiedeals!

WeFlyCheap

The Travel-Experts

Dagelijks zoeken de medewerkers van WeFlyCheap door duizenden vluchten, vakanties en stedentrips. Zij selecteren de beste deals en plaatsen deze direct online. Zoeken naar de beste deal is nooit meer nodig, want WeFlyCheap.nl heeft de beste deals al voor je gevonden! Ze waren alleen nog op zoek naar een nieuwe plek waar de ijverige vakantieganger deze deals nog makkelijker en overzichtelijker kon bekijken.

DienstenBezoek de website

Mis nooit je droomreis

Het is een website geworden waarop de beste vakantiedeals gemakkelijk, snel en overzichtelijk samenkomen. De gebruiker kan de website naar eigen smaak inrichten, om op die manier supersnel zijn of haar droomreis te vinden. Daarnaast is het niet meer nodig om de hele dag rond te hangen op de website om geen enkele deal te missen. Er zijn namelijk verschillende opties, zoals ‘alerts’ en de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van droomreizen.

Waar zijn we nu?

De website van WeFlyCheap was direct een groot succes op het moment van lancering. Het succes was zo overdonderend; de eerste dagen hebben we de website op de voet gevolgd om te voorkomen dat de servers bezweken onder het hoge bezoekersaantal. Daarnaast gaan we binnenkort aan de slag met de URL-structuur en met het uitbouwen van de alert.

WeFlyCheap heeft de wens om te blijven innoveren, daarom is er in november 2016 weer een compleet nieuw redesign neergezet. De website hebben we zo ontwikkeld, dat we op basis van de bestaande WordPress-installatie heel gemakkelijk een ander design kunnen neerzetten. Meer weten over de mogelijkheden van WordPress?

Lees meer

De oude website kon niet heel veel bezoekers aan, dan viel de server eruit. Er zijn veel handige functies toegepast, zodat de website er niet uitvalt als er ineens veel bezoekers op de website komen. Bijvoorbeeld na het zien van een tv-reclame. Meer weten over de mogelijkheden van webhosting?

Lees meer

Aangezien 70% van de gebruikers de website via smartphone bezoekt, is de laadtijd zo laag mogelijk gehouden. Meer weten over de mogelijkheden van laadsnelheid?

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Devion

Bedenken, maken, en verspreiden video

Bekijk case
Auto de Boer

De Mitsubishi dealer van Friesland

Bekijk case
SC Cambuur

Dé club van het noorden

Bekijk case
Gratis quickscan