SmokeFree Succesvol stoppen met roken

SmokeFree

Succesvol stoppen met roken

SmokeFree helpt mensen om succesvol te stoppen met roken. Dit doen zij door persoonlijke, individuele coaching en groepscoaching bij organisaties en bedrijven. In het kader van Stoptober, een landelijke campagne in Nederland waarin bekende en onbekende Nederlanders in de maand oktober stoppen met roken, hebben we diverse online campagnes opgezet. Dit allemaal met het doel om zoveel mogelijk verkeer naar de website te leiden en leads te genereren.

DienstenBekijk website

Wat hebben we bereikt?

Door middel van een search- en displaycampagnes in Google AdWords en advertenties via Facebook hebben we meer bezoekers en leads gegenereerd tijdens Stoptober.

0%Meer bezoekers
0%Meer leads
0%Meer bezoekers via Facebook

Hoe hebben we dat gedaan?

Omdat Stoptober een landelijke campagne is en er veel aandacht aan wordt besteed, was het voor SmokeFree des te belangrijker om online goed vindbaar en zichtbaar te zijn. Hier hebben we voor gezorgd door de online campagnes op de juiste manier in te richten.

Wij wilden met SmokeFree aanwezig zijn op het moment dat iemand in Google meer informatie zocht over Stoptober. Dit deden we o.a. door search advertising. Op het moment dat iemand in Google ‘Stoptober’ intypte, was SmokeFree zichtbaar aanwezig met een tekstadvertentie. In de tekstadvertentie lieten we de zoekende mensen zien wat SmokeFree tijdens Stoptober te bieden had, namelijk personal coaching om succesvol te stoppen met roken.

Lees meer

Naast de tekstadvertenties wilden we ook dat SmokeFree zichtbaar was door middel van dynamische banners. De grote kracht van display is targeting. Door middel van doelgroeptargeting toonden we de dynamische banners op websites waar de doelgroep zich bevond. Dit heeft geresulteerd tot een opbouw van naamsbekendheid in de juiste kringen.

Lees meer

Ook op Facebook waren we actief. Door middel van diverse advertenties en de juiste targeting hebben we de doelgroep ook binnen Facebook geattendeerd op de hulp die SmokeFree biedt bij het stoppen met roken. Dit resulteerde niet alleen in meer verkeer naar de website, maar ook in meer pagina-vind-ik-leuks en een grotere interactie met de doelgroep.

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×