SC Cambuur Dé club van het noorden

SC Cambuur

Dé club van het noorden

In 2014 is Friks gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen voor SC Cambuur. SC Cambuur wilde het nieuwe seizoen (2014/2015) graag starten met een nieuwe website. Om dit te realiseren hebben we met man en macht gewerkt om de complete website van SC Cambuur in een maand neer te zetten. Dit was het begin van een samenwerking die tot de dag van vandaag duurt. In 2015 heeft dit geresulteerd in de titel Sport Website van het Jaar. En daar zijn wij trots op!

DienstenBekijk website

Sportieve en moderne uitstraling

Het nieuwe design hebben we zo goed mogelijk gecombineerd met de bestaande huisstijl van SC Cambuur en de afstemming op de mobiele app. Hierdoor zorgt het nieuwe design zowel op de desktop als op het mobiele scherm voor een optimale SC Cambuur beleving. Gecombineerd met flitsende fotografie resulteert dit in een zeer sportieve en moderne uitstraling.

Cambuur app

Voor iOS en Android

Naast de websites hebben wij een speciale Cambuur app ontwikkeld.  De app staat in verbinding met de website van SC Cambuur. Dit geeft de fans de mogelijkheid om volledig up-to-date te blijven van alle zaken rondom SC Cambuur via desktop en mobiel.

Cambuur Zakelijk

Voor het zakelijk netwerk

Ook voor het zakelijke netwerk van SC Cambuur hebben wij een website ontworpen en ontwikkeld in WordPress. De website vormt het centrale punt voor de ruim 300 leden van de Business Club. Hierop vinden de leden het laatste nieuws, een agenda en en andere relevante informatie toegespitst op hun informatiebehoeften.

Fanshop

Voor de fans

Natuurlijk kon ook de Fanshop van SC Cambuur niet ontbreken. Daarom hebben wij in 2014 een Fanshop ontworpen en ontwikkeld met het meest gebruikte open source e-commercepakket ter wereld: Magento. Dankzij de webshop kunnen Cambuurfans op een gemakkelijke wijze hun fanartikelen kopen zodat ook zij blauw-geel gekleurd hun club kunnen supporten. Op dit moment hebben wij de nieuwe webshop in ontwikkeling, wederom in Magento.

Sport Website van het Jaar 2015

In 2015 mochten wij voor de website van SC Cambuur de titel 'Sport Website van het Jaar' ontvangen. In samenwerking met SC Cambuur hebben we hier een campagne voor opgezet. Middels Social Advertising hebben we veel stemmen behaald. Bekijk onderstaande video voor een impressie van de campagne.


Notice: Undefined property: stdClass::$items in /home/frxnl10/domains/friks.nl/public_html/friksbeheer/wp-content/themes/friks/layouts/video.php on line 24

Notice: Trying to get property of non-object in /home/frxnl10/domains/friks.nl/public_html/friksbeheer/wp-content/themes/friks/layouts/video.php on line 24

Notice: Trying to get property of non-object in /home/frxnl10/domains/friks.nl/public_html/friksbeheer/wp-content/themes/friks/layouts/video.php on line 24
0
'Het mooie van Friks is dat het geen ouderwets, traditioneel bedrijf is. Ze komen zelf ook met veel toffe ideeën en initiatieven en weten wat er speelt in de dynamische wereld van de online media.''Sjoerd van der Meij, SC Cambuur'Bekijk website

Waar zijn we nu?

Inmiddels werken we al ruim vijf jaar samen met SC Cambuur en blijven we nieuwe concepten ontwikkelen. Op het moment zijn we druk bezig met een speciaal loyaliteitssysteem voor de fans van SC Cambuur. Fans die vaak kaarten kopen voor uitwedstrijden verzamelen punten. Hoe verder weg de uitwedstrijd, hoe hoger het aantal punten. En hoe hoger het aantal punten, hoe groter de voorrang die de fan krijgt op een wedstrijd waarbij het vak vol dreigt te raken.

Door de websites om te bouwen van Drupal naar WordPress zijn de nieuwe websites gebruiksvriendelijker, veiliger en beter vindbaar door zoekmachines. Meer weten over WordPress mogelijkheden?

Lees meer

Het ontwerp en de content van de mobiele app is gebaseerd op de website van SC Cambuur. Dit zorgt voor een consistent geheel. Meer weten over mobiele app ontwikkeling?

Lees meer

De webshop van SC Cambuur maakt het de echte fans mogelijk om gemakkelijk en snel fanartikelen te kopen. Meer weten over Magento mogelijkheden?

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Bagageonline.nl

Marktleider in de verkoop van reisbagage

Bekijk case
Doppio Espresso

Online koffiebeleving

Bekijk case
Goedkopekoffiebekers.nl

Fabrikant van (bedrukte) koffiebekers

Bekijk case
Gratis quickscan