PyraSied Kunststofspecialist met internationale ambities

PyraSied

Xtreme Acrylic

PyraSied is dé specialist op het gebied van kunststof. Of het nou om acrylaat (plexiglas), polycarbonaat (lexan), design kunststoffen of speciale ontwerpen gaat, Pyrasied kan het maken en vanuit eigen voorraad leveren.

PyraSied heeft de ambitie om internationaal een grote speler op het gebied van kunststof te worden, en bij deze ambitie hoort natuurlijk een schaalbaar online platform.

DienstenPyrasied.nl

Kunst met acrylaat

Pyrasied.nl is een corporate website en webshop in één. De website heeft meerdere functies. Naast de presentatie van de producten en het bedrijf, dient de website ook ter inspiratie én biedt het de mogelijkheid om acrylaat te bestellen.

De schoonheid van Acrylaat

Inspiratieplatform

Met acrylaat is vrijwel alles mogelijk. Dat is wat PyraSied wil laten zien met het inspiratieplatform. Kunstenaars, architecten, interieurbouwers en alle andere klanten die creatief zijn met acrylaat, kunnen op dit platform gemakkelijk een account aanmaken en hun projecten tentoonstellen. Zo blijven alle klanten van PyraSied elkaar inspireren met de schoonheid van design acrylaat.

Waar staan we nu

Onze designers en programmeurs zorgen voor een mooie en technisch kloppende website, maar een website vervolgens online laten scoren is een vak apart. Onze online marketeers adviseren PyraSied hier dan ook in. Zo weten we zeker dat het eindresultaat door veel bezoekers bewonderd kan worden.

WooCommerce is een verlengstuk van WordPress waardoor het ontwikkelen minder tijd kost dan bijvoorbeeld een webshop in Magento.

Lees meer

De nieuwe website is middels WordPress optimaal ingericht om het gebruiksgemak te vergroten. Meer weten over WordPress mogelijkheden?

Lees meer
Berekening Maatvoering

Elk product kan op maat worden besteld. Aan de hand van de breedte en de lengte die de klant invoert, wordt de prijs berekend.

Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Woonboerderij Maja

Ambacht met persoonlijk karakter

Bekijk case
Devion

Bedenken, maken, en verspreiden video

Bekijk case
Koopmans Meel

Puur vanuit de oorsprong

Bekijk case

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×