PyraSied Kunststofspecialist met internationale ambities

PyraSied

Xtreme Acrylic

PyraSied is dé specialist op het gebied van kunststof. Of het nou om acrylaat (plexiglas), polycarbonaat (lexan), design kunststoffen of speciale ontwerpen gaat, Pyrasied kan het maken en vanuit eigen voorraad leveren.

PyraSied heeft de ambitie om internationaal een grote speler op het gebied van kunststof te worden, en bij deze ambitie hoort natuurlijk een schaalbaar online platform.

DienstenPyrasied.nl

Kunst met acrylaat

Pyrasied.nl is een corporate website en webshop in één. De website heeft meerdere functies. Naast de presentatie van de producten en het bedrijf, dient de website ook ter inspiratie én biedt het de mogelijkheid om acrylaat te bestellen.

De schoonheid van Acrylaat

Inspiratieplatform

Met acrylaat is vrijwel alles mogelijk. Dat is wat PyraSied wil laten zien met het inspiratieplatform. Kunstenaars, architecten, interieurbouwers en alle andere klanten die creatief zijn met acrylaat, kunnen op dit platform gemakkelijk een account aanmaken en hun projecten tentoonstellen. Zo blijven alle klanten van PyraSied elkaar inspireren met de schoonheid van design acrylaat.

Waar staan we nu

Onze designers en programmeurs zorgen voor een mooie en technisch kloppende website, maar een website vervolgens online laten scoren is een vak apart. Onze online marketeers adviseren PyraSied hier dan ook in. Zo weten we zeker dat het eindresultaat door veel bezoekers bewonderd kan worden.

WooCommerce is een verlengstuk van WordPress waardoor het ontwikkelen minder tijd kost dan bijvoorbeeld een webshop in Magento.

Lees meer

De nieuwe website is middels WordPress optimaal ingericht om het gebruiksgemak te vergroten. Meer weten over WordPress mogelijkheden?

Lees meer
Berekening Maatvoering

Elk product kan op maat worden besteld. Aan de hand van de breedte en de lengte die de klant invoert, wordt de prijs berekend.

Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Woonboerderij Maja

Ambacht met persoonlijk karakter

Bekijk case
Devion

Bedenken, maken, en verspreiden video

Bekijk case
Koopmans Meel

Puur vanuit de oorsprong

Bekijk case
Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×