PyraSied Kunststofspecialist met internationale ambities

PyraSied

Xtreme Acrylic

PyraSied is dé specialist op het gebied van kunststof. Of het nou om acrylaat (plexiglas), polycarbonaat (lexan), design kunststoffen of speciale ontwerpen gaat, Pyrasied kan het maken en vanuit eigen voorraad leveren.

PyraSied heeft de ambitie om internationaal een grote speler op het gebied van kunststof te worden, en bij deze ambitie hoort natuurlijk een schaalbaar online platform.

DienstenPyrasied.nl

Kunst met acrylaat

Pyrasied.nl is een corporate website en webshop in één. De website heeft meerdere functies. Naast de presentatie van de producten en het bedrijf, dient de website ook ter inspiratie én biedt het de mogelijkheid om acrylaat te bestellen.

De schoonheid van Acrylaat

Inspiratieplatform

Met acrylaat is vrijwel alles mogelijk. Dat is wat PyraSied wil laten zien met het inspiratieplatform. Kunstenaars, architecten, interieurbouwers en alle andere klanten die creatief zijn met acrylaat, kunnen op dit platform gemakkelijk een account aanmaken en hun projecten tentoonstellen. Zo blijven alle klanten van PyraSied elkaar inspireren met de schoonheid van design acrylaat.

Waar staan we nu

Onze designers en programmeurs zorgen voor een mooie en technisch kloppende website, maar een website vervolgens online laten scoren is een vak apart. Onze online marketeers adviseren PyraSied hier dan ook in. Zo weten we zeker dat het eindresultaat door veel bezoekers bewonderd kan worden.

WooCommerce is een verlengstuk van WordPress waardoor het ontwikkelen minder tijd kost dan bijvoorbeeld een webshop in Magento.

Lees meer

De nieuwe website is middels WordPress optimaal ingericht om het gebruiksgemak te vergroten. Meer weten over WordPress mogelijkheden?

Lees meer
Berekening Maatvoering

Elk product kan op maat worden besteld. Aan de hand van de breedte en de lengte die de klant invoert, wordt de prijs berekend.

Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Woonboerderij Maja

Ambacht met persoonlijk karakter

Bekijk case
Devion

Bedenken, maken, en verspreiden video

Bekijk case
Koopmans Meel

Puur vanuit de oorsprong

Bekijk case

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

BREAKING NEWS: Per 1 januari 2019 gaan @junction.nl, @in2media.live en @friksweb samen verder onder de naam JUNCTION Creative & Digital Agency. 🎉 Meer info? Link in bio. #friksweb

NEW WORK: www.deunsk.nl 😁 @_delangejeroen_

BREAKING NEWS! Het redesign van Sanjesfertier staat online 💪🏻. Lees alles over de case op onze website. De link vind je in onze Bio. #friksweb #webdesign #bedrijfsfotografie

Gratis quickscan
Hoe presteert jouw website? Klik hier voor een gratis Quickscan!
×