PyraSied Kunststofspecialist met internationale ambities

PyraSied

Xtreme Acrylic

PyraSied is dé specialist op het gebied van kunststof. Als het nou om acrylaat (plexiglas), polycarbonaat (lexan), design kunststoffen of speciale ontwerpen gaat, Pyrasied kan het maken en vanuit eigen voorraad leveren.

PyraSied heeft de ambitie om internationaal een grote speler op het gebied van kunststof te worden, en bij deze ambitie hoort natuurlijk een schaalbaar online platform.

DienstenPyrasied.nl

Kunst met acrylaat

Pyrasied.nl is een corporate website en webshop in één. De website heeft meerdere functies. Naast de presentatie van de producten en het bedrijf, dient de website ook ter inspiratie én biedt het de mogelijkheid om acrylaat te bestellen.

De schoonheid van Acrylaat

Inspiratieplatform

Met acrylaat is vrijwel alles mogelijk. Dat is wat PyraSied wil laten zien met de inspiratieplatform. Kunstenaars, architecten, interieurbouwers en alle andere klanten die creatief zijn met acrylaat, kunnen op dit platform gemakkelijk een account aanmaken en hun projecten tentoonstellen. Zo blijven alle klanten van PyraSied elkaar inspireren met de schoonheid van design acrylaat.

Waar staan we nu

Onze designers en programmeurs zorgen voor een mooie en technisch kloppende website, maar een website vervolgens online laten scoren is een vak apart. Onze online marketeers adviseren PyraSied hier dan ook in. Zo weten we zeker dat het eindresultaat door veel bezoekers bewonderd kan worden.

WooCommerce is een verlengstuk van WordPress waardoor het ontwikkelen minder tijd kost dan bijvoorbeeld een webshop in Magento.

Lees meer

De nieuwe website is middels WordPress optimaal ingericht om het gebruiksgemak te vergroten. Meer weten over WordPress mogelijkheden?

Lees meer
Berekening Maatvoering

Elk product kan op maat worden besteld. Aan de hand van de breedte en de lengte die de klant invoert, wordt de prijs berekend.

Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Woonboerderij Maja

Ambacht met persoonlijk karakter

Bekijk case
Devion

Bedenken, maken, en verspreiden video

Bekijk case
Koopmans Meel

Puur vanuit de oorsprong

Bekijk case

Op bezoek bij Friks? Gezellig! Alleen je moet op het moment wel even langs de achterdeur, want het rolluik heeft besloten vast weekend te gaan vieren. Geen zorgen, de monteur is onderweg! #bijnaweekend #nooitmeernaarhuis

Om de stad Leeuwarden onder (toekomstige) studenten te promoten is @leeuwardenstudiestad een nieuwe campagne gestart: Leeuwarden Student City. Onderdeel van de campagne is hun nieuwe website: www.leeuwardenstudentcity.nl (link in bio☝🏻) die wij hebben mogen ontwerpen en ontwikkelen.🙌 #leeuwarden #friksweb #webdesign

Feestfirma kwam gisteren langs om de Valentijnsballonnen op de foto te zetten. Een goed moment voor Peter om even wat kostbare genegenheid te pakken 😘 #friksweb

Wie kent ‘m niet Thomas a.k.a Tommie. Al 5,5 jaar werkzaam bij Friks, wat echter maar een fractie is van het aantal jaren waarin hij diehard fan is van Cambuur. Zijn Cambuur sjaal is dan ook een kledingstuk die hij standaard draagt, naast zijn Adidas badslippers. Thomas komt niet vaak te laat, maar als hij te laat komt kan dat twee redenen hebben 1. Hij krijgt zijn fiets niet uit zijn dichtgevroren fietsenhok. 2. Hij moet wachten totdat het licht is zodat hij het gat in z’n dak kan controleren. Thomas wordt blij van level-uppen in Pokémon Go en van witbrood zonder zaadjes. Met het witbrood maakt hij de beste tosti’s die precies 15 minuten geroosterd moeten worden. In vergelijking met zijn schreeuwende collega’s is Thomas stilletjes geobsedeerd met cryptocurrency. Wil je Thomas een keer spreken? Vraag dan naar support en wij verbinden je graag door! #friksweb #medewerker #cambuurfan #pokemongo #witbrood #support

Vandaag was Friks aanwezig bij de Webwinkel Vakdagen. We hebben veel interessante lezingen mogen bijwonen. #webwinkelvakdagen #friksweb #e-commerce #conversieoptimalisatie #klantbeleving #onlinemarketing #SEO #GoogleShopping #kennisismacht

Gratis quickscan
Hoe presteert jouw website? Klik hier voor een gratis Quickscan!
×