PTB Transportmiddelen Heftruckspecialist in Noord-Nederland

PTB Transportmiddelen

Magento webshop met website beleving

PTB Transportmiddelen is de specialist in interne transportmiddelen. PTB Transportmiddelen beschikt over een ruim assortiment aan transportmiddelen en levert ook magazijninrichtingen en industriële reinigingsapparatuur. Wij hebben voor PTB Transportmiddelen een overzichtelijke webshop en website in één gemaakt. Hierop worden alle producten die PTB aanbiedt goed uitgelicht en bieden zij hun klanten de mogelijkheid om online aankopen te doen.

DienstenBekijk de website

Website met webshop beleving

Omdat PTB Transportmiddelen een website met de functies van een webshop tot doel had, hebben wij ervoor gekozen om de website te bouwen in Magento, het meest gebruikte e-commerce pakket van de wereld. Het is dan ook vrij uniek dat er middels Magento een website is gebouwd in plaats van een webshop. Dit heeft geresulteerd in een website met webshop waarin alle informatie op een overzichtelijke manier staat weergegeven.

Crossmediaal

Naast de ontwikkeling van online middelen hebben wij voor PTB Transportmiddelen ook offline middelen ontwikkeld. Zo hebben wij de visitekaartjes ontworpen en hebben wij gezorgd voor een doeltreffende bus bestickering. Hierdoor komt de merkidentiteit van PTB Transportmiddelen niet alleen online terug maar ook offline.

Automatische tabellen

Maakt het vergelijken makkelijk

PTB Transportmiddelen maakt gebruik van automatische tabellen. De tabellen maken het de klant mogelijk om in één overzicht eigenschappen van diverse producttypen te zien en deze met elkaar te vergelijken. Bijvoorbeeld het hefvermogen, lastzwaartepunt en rijregeling van heftrucks.

Waar zijn we nu?

De website van PTB Transportmiddelen is in 2016 opgeleverd. Wederom hebben wij ervoor gezorgd dat de klant gemakkelijk zelf aan de slag kan gaan met het onderhoud van de website.

Het design van de website is ontworpen met als doel om het ruime assortiment op een overzichtelijke wijze te tonen. Meer informatie over de mogelijkheden rondom webdesign?

Lees meer

Elk type product heeft een eigen pagina op de website. Hierdoor is elke specifiek type product goed vindbaar in Google. Meer informatie rondom de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie?

Lees meer

De website van PTB Transportmiddelen is gebouwd in Magento, een software voor webwinkels. Dat is vrij uniek! Benieuwd naar wat wij nog meer met Magento kunnen?

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Goedkopekoffiebekers.nl

Fabrikant van (bedrukte) koffiebekers

Bekijk case
Doppio Espresso

Online koffiebeleving

Bekijk case
Bagageonline.nl

Marktleider in de verkoop van reisbagage

Bekijk case
Gratis quickscan