Pext Aluminium en kunststof overkappingen

Pext

Aluminium en kunststof overkappingen

Pext is een voorraadhoudende producent van aluminium profielen, aluminium profielsystemen, polycarbonaat platen, kunststoffen, en toebehoren. Pext verkoopt hun producten aan dealers via de webshop. Om onder andere de facturatie en levering in goede banen te laten lopen heeft Pext een speciaal voorraadbeheersysteem. Pext wilde graag dat de webshop gekoppeld werd aan dit systeem. Daarom hebben we de webshop in Magento op maat gemaakt zodat deze koppeling mogelijk werd. Naast de webshop hebben wij ook een website ontwikkeld waarmee Pext niet alleen dealers bereikt maar ook de consument.

DienstenBekijk de website

Magento op maat

Om de koppeling mogelijk te maken hebben wij de huidige webshop volledig omgezet in een nieuwere versie van Magento. Hierdoor kon het MKG systeem waar Pext mee werkt gekoppeld worden. Verder maakt de nieuwe webshop gebruik van speciale formules, die een precieze berekening maken omtrent de prijs van een bepaald product. De dealer kan bepaalde waardes aangeven zoals lengte, diepte en kleur waarop de formule uitrekent wat de prijs is. Ook worden er op basis van die formule extra producten uitgelicht die Pext aanraadt om erbij te kopen.

Business-to-Business webshop

Webshop voor de dealer

Pext is een bedrijf dat zaken doet met andere bedrijven. Het unieke aan de webshop is dat alleen zakelijke klanten kunnen inloggen. Zodra zij ingelogd zijn kunnen zij de adviesverkoopprijzen zien en de verkoopprijzen die zij zelf hanteren.

Waar zijn we nu?

Door aanpassingen in de webshop en website door te voeren, garanderen we de klant optimale prestaties van de website en webshop.

De webshop hebben wij in een nieuw Magento jasje gestoken. Meer weten over Magento mogelijkheden?

Lees meer

De nieuwe website van Pext is zo ontworpen dat het zowel voor de consument als voor dealers geschikt is. Meer weten over webdesign mogelijkheden?

Lees meer

De webshop van Pext is volledig op maat gemaakt zodat het MKG-systeem eraan gekoppeld kon worden.

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Goedkopekoffiebekers.nl

Fabrikant van (bedrukte) koffiebekers

Bekijk case
Bagageonline.nl

Marktleider in de verkoop van reisbagage

Bekijk case
The Retro Family

Vintage webshop voor een modern tijdperk

Bekijk case
Gratis quickscan