Next Step Traprenovatie De volgende stap in traprenovatie

Next Step Traprenovatie

Online lancering van een nieuw product

Je trap renoveren is hot. Daar dachten ze bij Next Step ook zo over! Bij een goed concept, hoort een passende website. Aan ons de eer om de website van Next Step Traprenovatie te ontwerpen, ontwikkelen én deze op de kaart te zetten binnen de zoekresultaten van Google.

DienstenBezoek website

Inspiratie motiveert

Tijdens het eerste gesprek met de klant werd ons direct duidelijk wat Next Step tot zo’n uniek product maakt. De enthousiaste wijze waarop de klant over Next Step spreekt, heeft ons geïnspireerd tot het ontwerp van de website. Doel: de bezoeker moet binnen een paar seconden begrijpen waarom zij voor traprenovatie van Next Step moet kiezen. Het uitlichten van de USP’s in combinatie met ijzersterke webteksten en fotografie, is hierbij de sleutel tot succes.

Resultaten tot nu toe

De website staat live, de bezoekers stromen binnen en nu is de tijd aangebroken om te onderzoeken of de website doet wat het moet doen. Dit doen we door het verzamelen van statistieken en op basis hiervan onze conclusies te trekken. Resultaten tot nu toe:

0%Meer offerteaanvragen per maand vanaf de website
0%Meer organisch verkeer vanuit de zoekmachines
0Plekken gestegen op het zoekwoord ‘traprenovatie’

En nu?

We zijn tevreden met het resultaat tot nu toe, maar streven altijd naar meer. Door het gedrag van de bezoekers te analyseren en eventuele knelpunten te in kaart te brengen, zorgen we ervoor dat de website van Next Step Traprenovatie optimaal scoort.

Onze ambitie is en blijft om meer en meer leads te genereren. Met conversieoptimalisatie komen we steeds meer te weten over wat de bezoeker motiveert om wel of geen gegevens achter te laten. Weten hoe we dat doen?

Lees meer
Blogs

Het schrijven van blogs heeft meerdere voordelen. 1. Je maakt Google blij. 2. Je trekt meer bezoek naar je website. 3. Je toont aan dat je expert bent. Wil je vaker blogs publiceren, maar heb je zelf geen tijd om ze te schrijven? Wij doen het graag voor je!

Google AdWords is een advertentieprogramma waarin wij de advertenties voor Next Step Traprenovatie creëren en optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat Next Step Traprenovatie direct vindbaar is op de voor hen belangrijke zoektermen. Ook adverteren in Google?

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
De Vries Trappen

Duidelijk doel: maximaal rendement

Bekijk case
Privé: SmokeFree

Succesvol stoppen met roken

Bekijk case
Woonboerderij Maja

Ambacht met persoonlijk karakter

Bekijk case
Gratis quickscan