Koopmans Meel Dé bloem- en meelleverancier voor de ambachtelijke en industriële bakkerij

Koopmans Meel

Puur vanuit de oorsprong

Koopmans Meel bestaat al sinds 1846 en is tot de dag van vandaag nog een groot succes. Ze zijn de bloem & meel leverancier voor de ambachtelijke- en industriële bakkerij in Leeuwarden en levert aan grote partijen in heel Europa, zoals Peijnenburg. Koopmans Meel is al jaren klant bij Friks. Wij hebben een unieke ‘mijn omgeving’ gebouwd en afgestemd op de professionele bakkers. Ook maken we veel video’s voor Koopmans Meel, houden we de website up-to-date en zetten we online marketing in.

DienstenBekijk website

Speeltuin voor de professionele bakker

De ‘Mijn Koopmans’ omgeving fungeert als een soort speeltuin; de bakker maakt op een intuïtieve manier kennis met de verscheidenheid en de vele mogelijkheden van bloem en meel van Koopmans. De bakkers kunnen inloggen om specifieke content te vinden die persoonlijk op hen is gericht. Het design is ontworpen vanuit de gedachte dat een bezoek aan de website inspirerend moet zijn.

Corporate videoproducties

Koopmans Meel werkt al jaren lang met 200 á 300 grote- tot middelgrote ambachtelijke bakkers die broodproducten bij hun inkopen. Koopmans Meel wilt hun klanten zo goed mogelijk bedienen. Dit doen zij door de bakkers te betrekken bij het traject rondom de productie van hun broodproducten. Zo organiseren zij trainingen speciaal voor hun klanten en bieden zij hen de mogelijkheid om het brood te controleren op kwaliteit. Op die manier wil Koopmans Meel laten zien dat zij betrokken zijn en een zo hoog mogelijke kwaliteit willen leveren. Dit uitten zij door middel van de website en onderstaande video's.

1,224

Bakken met Wietse

Bakken met Wietse is een serie met Wietse Schiere, de Meesterbakker van Koopmans, in de hoofdrol. Wietse behandelt in zijn video's recepten die de professionele bakker toe kan passen. Jaarlijks maken we nieuwe afleveringen die we ook op Facebook publiceren. De reacties zijn altijd erg positief!

2,449

Koopmans Oogst video's

Wij hebben drie video's gemaakt over de oogst. Koopmans Meel is intensief betrokken met de oogst en de kwaliteit van het oogst om haar afnemers van kwalitatief goede producten te voorzien. De video's laten zien hoe Koopmans Meel de kwaliteit waarborgt en hoe ze deze kwaliteit testen. Deze video's zijn te zien op YouTube en op de Facebookpagina van Koopmans meel.

773
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Gratis quickscan