IDENZA Koop je schoenen, sneakers & accessoires online bij IDENZA

IDENZA

IDENZA brengt sinds 1998 succesvol trends en merken, op het gebied van dames- en herenschoenen, tassen & accessoires, naar het noorden van Nederland. IDENZA heeft winkels in Leeuwarden, Groningen, Sneek en Drachten. De ambities van IDENZA reiken echter verder dan het noorden van Nederland. Heel Nederland moet kennis kunnen maken met IDENZA, het assortiment en de uitstekende service. De webshop moet als verlengstuk van IDENZA dienen en dezelfde artikelen, sfeer en service als de fysieke winkels bieden.

DienstenBezoek de webshop

De beste klantervaring

Een belangrijk doel van de nieuwe webshop is om klanten dezelfde service en ervaring te bieden, als in de fysieke winkels van IDENZA. Dit betekent dat het online shoppen, van aankomst op de webshop tot en met de aanschaf van een product, zo gemakkelijk mogelijk moet verlopen. Shoppen op de webshop moet net zo leuk zijn als een bezoek aan een van de winkels.

Inspiratie

Blog met de laatste trends

Via de inspiratieblog deelt IDENZA de laatste trends op het gebied van schoenen en mode. De blog is op basis van WordPress ontwikkeld en sluit qua uiterlijk goed op de Magento webshop van IDENZA aan. Hierdoor ervaren bezoekers de webshop en de inspiratieblog als één geheel. Daarnaast kan IDENZA relevante artikelen bij de betreffende blog plaatsen, zodat klanten vanuit een blog ook artikelen kunnen bestellen.

'We zijn zeer enthousiast over het toenemende belang van originaliteit op gebruikerservaring en conversie om op deze manier de gebruiker te blijven boeien.''Robert Giezen, Ontwerper'Lees Robert's Blog

Waar zijn we nu?

Het is altijd belangrijk om te kijken hoe we de webshop nog verder kunnen optimaliseren.  Zo werken we op dit moment aan een kortingscode functionaliteit. Daarnaast gaan we nog een andere betaalprovider implementeren. Dat maakt het mogelijk om klanten, die het betaalproces vroegtijdig verlaten, te motiveren om de koop af te ronden. Deze klanten ontvangen om die reden een herinnering van hun bestelling in de e-mail.

Het eindresultaat is een webshop op basis van een e-commerce platform van Magento. Met een volledig op maat ontwikkeld design, in lijn met de huisstijl en sfeer van IDENZA en haar winkels. Hierbij is veel aandacht besteedt aan de presentatie van de artikelen. Daarnaast is een format opgesteld waar de productfotografie aan moet voldoen, dit is gedaan om het design van de webshop altijd perfect te laten ogen.

Lees meer

Voor de verzending van pakketten gebruikt de webshop van IDENZA de diensten van PostNL. Hierdoor kunnen klanten zelf aangeven op welke dag en tijdstip zij het pakket willen ontvangen. Dit sluit aan op de uitstekende service die IDENZA haar klanten in de fysieke winkels biedt.

Lees meer

Niets is zo vervelend als producten en orders in twee verschillende systemen te moeten bijhouden. Om deze reden is de webshop aan TORS, het kassasysteem van IDENZA, gekoppeld. Nieuwe producten kunnen in TORS worden toegevoegd, vervolgens komen deze automatisch in de webshop te staan.

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Doppio Espresso

Online koffiebeleving

Bekijk case
Bagageonline.nl

Marktleider in de verkoop van reisbagage

Bekijk case
The Retro Family

Vintage webshop voor een modern tijdperk

Bekijk case
Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×