Goedkopekoffiebekers.nl Fabrikant van (bedrukte) koffiebekers

Goedkopekoffiebekers.nl

Fabrikant van (bedrukte) koffiebekers

Goedkopekoffiebekers.nl is een fabrikant van kartonnen en plastic wegwerp koffiebekers. Klanten kunnen hun eigen design op de koffiebekers laten bedrukken en deze bestellen. Vanaf 2011 is het bedrijf actief op de koffiebeker-markt. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste spelers in deze markt. In 2014 is de samenwerking tussen Friks en goedkopekoffiebekers.nl begonnen. Binnen de huisstijl van Goedkopekoffiebekers.nl heeft Friks een webshop ontworpen en ontwikkeld, met als doel om meer conversie te genereren.

DienstenBekijk website

Magento webshop

Op basis van Magento hebben we geheel op maat en naar wens van de klant een webshop ingericht. De focus lag hierbij voornamelijk op gebruiksvriendelijkheid. Het doel hiervan is om het bestelproces van de bedrukte koffiebekers zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Daarnaast hebben we een blog ingericht en zijn er combideals ingezet. De webshop is ingericht rond alle mogelijke extra verkopen, zowel up- als cross selling.

Filtersysteem

Sneller bestellen

De categoriepagina’s zijn voorzien van een filtersysteem. Het filtersysteem is ingericht om de bezoeker zo snel mogelijk naar de juiste bekers te leiden. Het systeem heeft ervoor gezorgd dat de klant een stuk sneller door de webshop navigeert.

Waar zijn we nu?

Uit meerdere gebruikersonderzoeken is gebleken dat er meer uit de homepage te halen is, waar we momenteel aan werken. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Op basis daarvan richten we nieuwe functionaliteiten in. Ook aan het mobiele design verrichten we vaak aanpassingen. Zo kijken we maandelijks naar de mobiele gebruiksvriendelijkheid, wat voor  de gebruiker natuurlijk zeer waardevol is, maar ook voor Google. Maandelijks checken we de posities in Google, omdat het erg belangrijk is dat Goedkopekoffiebekers.nl op alle relevante termen gevonden wordt.

 

De webshop is in Magento gebouwd, het populairste webshop systeem van dit moment. Met behulp van verschillende modules kan de webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk worden ingericht. De focus van de shop ligt op zoekmachine optimalisatie. Meer weten over Magento mogelijkheden?

Lees meer

Goedkopekoffiebekers.nl bevindt zich in een concurrentie-intensieve markt, waardoor het belangrijk is dat zij altijd bovenaan staan in Google. De organische bezoekersaantallen zijn verhoogd met behulp van zoekwoordanalyses, tekstoptimalisatie, blogs en technische verbeteringen. Meer weten over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie?

Lees meer

De gebruikers zijn geanalyseerd op basis van Mouseflow. Deze tool meet het gedrag van de muis op de website. Hierdoor hebben we gebruikers uitgebreid geanalyseerd en is de gebruikersroute geoptimaliseerd, wat geleid heeft tot meer conversies. We hebben voornamelijk gelet op de interactie van de bezoekers met de formulieren en buttons. Meer weten over de mogelijkheden van mouseflow optimalisatie?

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Doppio Espresso

Online koffiebeleving

Bekijk case
Bagageonline.nl

Marktleider in de verkoop van reisbagage

Bekijk case

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×