Flevonice Voor elk seizoen een coole activiteit

Flevonice

Sports & Funpark

Flevonice is het Sports & Funpark van Nederland met een winter- en zomerseizoen. Flevonice heeft ’s werelds grootste kunstijsbaan in de natuur en een permanente obstacle parcours. Hierdoor kunnen bezoekers zowel in de winter als in de zomer bij Flevonice terecht voor leuke, sportieve activiteiten. In 2015 hebben wij de website van Flevonice gerealiseerd in het open source platform Drupal. Elk jaar krijgt de website een redesign waarmee het wordt klaargestoomd voor een nieuw seizoen.

DienstenBezoek de website

Beweegt mee met het seizoen

Er is veel tijd gestoken in het design van de website. De vormgeving van de verschillende vlakken en content blokken is erg speels opgezet waardoor je nieuwsgierig blijft doorscrollen. Daarnaast beweegt de website mee met de seizoenen; de helft van het jaar is de website in winterse sferen, de andere helft zo groen als de zomer. Dit legt de nadruk op de verschillende seizoensgebonden activiteiten die plaatsvinden in het park en haalt het buitengevoel naar de website.

Dynamisch geheel

Altijd up-to-date

Voor Flevonice hebben we een paar unieke, dynamische functionaliteiten toegevoegd die de website net dat extra beetje ‘kick’ geven en waardoor de klant optimaal up-to-date blijft. Een voorbeeld is de de functionaliteit waarin de buitentemperatuur staat weergegeven. Dit past zich altijd netjes aan de daadwerkelijke buitentemperaturen. Verder hebben we ervoor gezorgd dat Flevonice gemakkelijk zelf met de website aan de slag kan gaan voor onderhoud.

Ticketsysteem voor kaartverkoop

Geïntegreerd ticketsysteem

Voorheen werden klanten omgeleid naar een andere omgeving voor het bestellen van tickets. Wij hebben het ticketsysteem geïntegreerd met de website waardoor deze omleidingen overbodig zijn geworden. Hiermee hebben we niet alleen het gebruiksgemak verhoogt voor de klant, maar heeft Flevonice ook meer controle over het ticketsysteem en kunnen zij gemakkelijk meten hoeveel tickets zij verkopen.

Waar zijn we nu?

Op dit moment zijn we bezig met het inbouwen van een planningstool voor kinderfeestjes. Flevonice wil de klant de mogelijkheid geven om via de planningstool, zelf hun kinderfeestje in te plannen. Hierdoor hoeft Flevonice minder nee te verkopen en voorkomt het teleurstellingen.

De website van Flevonice is volledig op maat gemaakt met een winter- en zomerseizoen inclusief een geïntegreerd ticketsysteem.

Lees meer

Naast Magento en WordPress werken wij ook met Drupal. De website van Flevonice is volledig in Drupal gebouwd.

Lees meer

Bij het ontwerp hebben we rekening gehouden met de diverse seizoenen waarin Flevonice activiteiten aanbiedt. Meer weten over webdesign mogelijkheden?

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Auto de Boer

De Mitsubishi dealer van Friesland

Bekijk case
WeFlyCheap

The Travel-Experts

Bekijk case
Woonboerderij Maja

Ambacht met persoonlijk karakter

Bekijk case
Gratis quickscan