Devion videomarketing Videomarketing voor online succes

Devion

Bedenken, maken, en verspreiden video

Devion is een vooruitstrevend videomarketing bedrijf. Ze maken animatievideo’s, productvideo’s, bedrijfsfilms en alle andere video varianten die je maar kunt bedenken. Naast de ontwikkeling van deze video’s, zorgt Devion ervoor dat de video bij de gewenste kijker terecht komt.

DienstenBezoek website

Identiteit

Voor de start van de nieuwe website zijn wij gevraagd om een ander logo te ontwikkelen. Een logo dat moet staan voor meer dan alleen het maken van video’s. En dat is gelukt. Een eigenzinnige letter en een herkenbaar beeldmerk is een perfecte vertaling van wat Devion wil uitdragen.

Nieuwe website

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten. Per apparaat en per pagina is gekeken wat wordt getoond en wat niet. Op deze manier sluit de inhoud perfect aan bij het type gebruiker.

Producten

Klanten overtuigen

Door de diensten, producten en video’s op een mooie manier te laten zien, willen we ervoor zorgen dat klanten met Devion in gesprek gaan. De productpagina start met een korte opsomming van de productvoordelen om de aandacht van de bezoeker te krijgen. Vervolgens zorgt de combinatie van afbeeldingen en tekst voor het informeren. De video in combinatie met een actieknop, moet ervoor zorgen dat de bezoeker actie gaat ondernemen.

'Friks heeft met hun vele expertise een fantastische website neergezet. Het design past helemaal bij onze look & feel! Bedankt!''Sietse Heslinga, Videostrateeg Devion'Bekijk website

Onze aanpak

De klant had heel duidelijk voor ogen hoe de website eruit moest komen te zien. Hoe zijn verhaal naar voren moest komen en wat hij op de site wilde zien. Aan de hand hiervan zijn we gaan brainstormen met de klant en op deze manier kwamen we schetsmatig steeds dichter bij het uiteindelijke ontwerp. Door goed te spreken over wat voor teksten de klant kon aanleveren, konden wij een website ontwikkelen vanuit de inhoud.

Door de bijzondere opmaak van de pagina’s, is bijna niet te zien dat de website in WordPress is gemaakt. Meer weten over WordPress mogelijkheden?

Lees meer

De website is voor oplevering goed gezet voor de zoekmachines. Dit is onder andere gedaan door tussen de verschillende pagina’s onderling te linken. Meer weten over SEO mogelijkheden?

Lees meer

Ondanks de grote afbeeldingen, zijn de prestaties van de website snelheid bijna perfect. Meer weten over usability mogelijkheden?

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Museumfederatie Fryslân

Toegankelijk maken en behouden van het culturele erfgoed in Friesland

Bekijk case
Woonboerderij Maja

Ambacht met persoonlijk karakter

Bekijk case
SC Cambuur

Dé club van het noorden

Bekijk case

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×