Auto de Boer De Mitsubishi dealer van Friesland

Auto de Boer

De Mitsubishi dealer van Friesland

Auto de Boer is de Mitsubishi Dealer van Friesland en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar in Leeuwarden. Wij mochten de nieuwe responsive website ontwerpen, bouwen en inmiddels optimaliseren. Voor autobedrijven bestaat natuurlijk altijd de uitdaging dat de voorraad zeer veranderlijk is en de nieuwe modellen ook hun eigen podium behoren te hebben. Door de WordPress website te koppelen met het bestaande voorraadsysteem, besparen we eigenaren Jeroen en Arjan veel tijd in het bijhouden van de voorraad en het onderhouden van de website. We hebben met veel plezier aan dit project gewerkt en zijn er erg trots op. Bekijk hieronder het resultaat.

DienstenBekijk website

Eigentijds flat design

Uiteraard dient elke website anno 2017 een responsive webdesign te hebben, die elke gebruiker de juiste ervaring biedt op elk apparaat. Voor Auto de Boer betekent dit dat elke auto ook op tablet of smartphone netjes gepresenteerd moet worden. Zo krijgt de bezoeker een goede indruk krijgt van de auto, zowel nieuwe modellen als occasions.

Used Car Controller

Maatwerk koppeling

Auto de Boer gebruikt het programma ‘Used Car Controller’ om elke occasion te pushen naar websites als Autotrack, Gaspedaal en Autotrader. Om het voor Jeroen niet te moeilijk te maken om zijn voorraad te beheren, kan hij dat gewoon in ‘Used Car Controler’ blijven doen. Vanuit de voorraad komen de occasions vervolgens in de website. Heel handig!

Waar zijn we nu?

Voor Auto de Boer voeren we hoofdzakelijk online marketing werkzaamheden uit. Zo zorgen we ervoor dat de website die we opgeleverd hebben, goed zichtbaar is en blijft in de zoekmachines.

Het doel van zoekmachineoptimalisatie is om meer (waardevolle) bezoekers vanuit zoekmachines naar de website te halen. De website hebben we bij voorbaat al geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Nu is het een kwestie van alles goed bijhouden en ervoor zorgen dat we blijven stijgen in de posities.

Lees meer

Omdat de doelgroep van Auto de Boer zich ook op Facebook bevindt, zetten we Facebook advertising in. Op die manier vergroten we het bereik van Auto de Boer niet alleen in Google, maar ook op social media.

Lees meer

Met display advertising vertonen we “banners” aan een groot, geselecteerd publiek. Zodra Auto de Boer een nieuwe actie of model heeft, ontwerpen onze designers nieuwe banners en zorgen onze online marketeers ervoor dat de juiste mensen deze krijgen te zien.

Lees meer
Wij hebben aan deze
case gewerkt
Samenwerken?
Museumfederatie Fryslân

Toegankelijk maken en behouden van het culturele erfgoed in Friesland

Bekijk case
Devion

Bedenken, maken, en verspreiden video

Bekijk case
SC Cambuur

Dé club van het noorden

Bekijk case
Gratis quickscan