Blog
Wheelerdelta koppeling met WordPress
Rienk SmidsEigenaar
Website21 januari 2013

Wheelerdelta voor WordPress

Voor WordPress websites heeft Friks Web & Marketing een module ontwikkeld om occasions vanuit Wheelerdelta geheel in eigen stijl en compleet te integreren met uw WordPress website.

Wheelerdelta occasions real-time en direct vindbaar

Wijzigingen die worden aangebracht in Wheelerdelta worden real-time verwerkt in de eigen WordPress website. Daarnaast worden alle occasions op unieke pagina’s binnen uw website geplaatst en dankzij de techniek van WordPress zijn deze pagina’s ook erg snel vindbaar in Google. Hierdoor wordt uw vindbaarheid op uw occasions in Google dan ook sterk vergroot.

Wheelerdelta plugin voor WordPress

De ontwikkelde plugin zorgt ervoor dat het aanbod van occasions direct op de website komt, maar daarnaast kan geïmporteerde data ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld filters in de zoekmachine van de website. Hierdoor wordt u website zeer gebruiksvriendelijk voor uw bezoeker in tegenstelling tot het gebruik van andere oplossingen zoals iframes.

Praktijkvoorbeelden: Lijzengacitroens.nl, Autobeerda.nl of Autovanschaik.nl

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×