Blog
Het wat en waarom van een SSL certificaat
Rienk SmidsEigenaar
Online marketing / Webshop / Website9 november 2017

Wat is een SSL certificaat?

SSL staat voor Security Socket Layer. Dit betekent dat er een laag gecreëerd wordt tussen de server waar je website op draait en de internet browser. Het certificaat kan op een website herkend worden door naar de adresbalk van de website te kijken, hier kun je zien of de website draait op een https verbinding of een http verbinding. Een https verbinding geeft aan dat de website een SSL certificaat bevat. Tevens wordt er een slotje getoond in de adresbalk.

Waarom een SSL certificaat?

Het hebben van een SSL certificaat voor je website wordt steeds belangrijker. De meest belangrijke reden is dat de gegevensuitwisseling tussen website en bezoeker beveiligd wordt. Concreet zijn er drie belangrijke redenen om een SSL certificaat af te nemen, namelijk:

  • veiligheid bieden aan bezoekers;
  • vertrouwen uitstralen;
  • hogere positie in de ranking van Google.

Sluit nu een SSL certificaat af

Wil jij ook gegarandeerd zijn van een veilige verbinding op je website? Sluit dan nu een SSL certificaat af door hosting af te nemen bij Friks. Neem direct contact met ons op!

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×