Blog
VWE beheer gekoppeld met WordPress
Emma-WennekendonkEmma WennekendonkAccountmanager
Website8 december 2014

VWE koppeling WordPress

Bijna alle autobedrijven in Nederland maken gebruik van een voorraadbeheersysteem voor hun occasions. Een veel gebruikt systeem hiervoor is VWE Voertuiginformatie. Met VWE beheer je de voorraad en kun je deze ook doorlinken naar externe sites zoals Autotrader en Autowereld én ook naar de eigen site. In veel gevallen wordt er gebruik gemaakt van een iframe voor het plaatsen van de occasions in de eigen site. Dit is een gemiste kans!

WordPress & VWE

Occasions die worden getoond in een iframe zijn niet online vindbaar en dat is zonde! Want een iframe is een ‘deel’ van een andere website, dat wordt getoond in uw website. Feitelijk gezien (én voor Google) is die informatie niet eens aanwezig. Door ervoor te zorgen dat de voertuigen vanuit VWE daadwerkelijk in een website komen te staan, veranderd er opeens heel veel. Want iedere occasion in de website heeft dan een eigen pagina en een eigen url. Hiervoor diende er echter een koppeling ontwikkeld te worden. De VWE koppeling met WordPress is hiervan een logisch gevolg.

Beter vindbaar door de WordPress koppeling met VWE

Door de informatie vanuit VWE op te halen kunt u uw website verrijken met heel veel relevante informatie. Want alle informatie over een voertuig wordt nu getoond op één pagina, die geïndexeerd zal worden door Google. Heeft u bijvoorbeeld 30 occasions? Dan heeft uw website dus 30 extra pagina’s, met occasion-specifieke informatie. En hoe hoger de kwaliteit van de informatie die u aanbiedt is, des te interessanter uw website voor zoekmachines wordt.

Real-time updates met VWE

Wanneer een voertuig gewijzigd of verkocht wordt én dit wordt gewijzigd in VWE, dan zal dit binnen enkele ogenblikken gewijzigd in uw website. Dit is een groot voordeel van de real-time VWE koppeling die Friks heeft ontwikkeld.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over de VWE koppeling? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers kunnen dan alle vragen beantwoorden!

 

Gratis quickscan