Blog
Internetpartner van Spieren voor Spieren
Emma-WennekendonkEmma WennekendonkAccountmanager
Strategie / Website30 september 2011

Stichting Spieren voor Spieren

Sinds deze zomer is Friks Web & Marketing de vaste internetpartner geworden van Stichting Spieren voor Spieren.

Met onze activiteiten zorgen we dat Spieren voor Spieren op internet goed op de kaart wordt gezet en er ook online geld wordt gedoneerd. We zijn dan momenteel ook druk in ontwikkeling met de nieuwe website.

4 Mijl Groningen Charity Run

Daarnaast lopen dit jaar ook 3 medewerkers (Bertjohan, Uko en Anne) van Friks mee met de 4 mijl, tijdens de Charity Run op zondag 9 oktober.

Elk jaar wordt de 4 mijl van Groningen gehouden, dit is een jaarlijkse hardloopwedstrijd door de stad Groningen. Dit jaar is het 25-jarig jubileum van de 4 mijl en staat volledig in teken van het goede doel Stichting Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte, onder het motto ‘gezonde spieren voor zieke spieren’.  Er zijn in Nederland 20.000 kinderen met een spierziekte en zo’n zeshonderd verschillende soorten spierziekten. De levensverwachting is laag en genezing is helaas nog niet mogelijk.

Deze Charity Run bestaat uit een beperkte groep deelnemers met voornamelijk Bekende (Noord-)Nederlanders. Het startschot wordt gegeven door Louis van Gaal, en onder andere Pieter Huistra (trainer FC Groningen) en Syb van der Ploeg (zanger) zullen meelopen in deze groep.

Een donatie voor het goede doel

Gegevens voor de donatie (elke bijdrage is welkom)

Rekeningnummer 1175,60.014 t.n.v. Friks Web & Marketing
Onder vermelding van: 4mijl Spieren voor Spieren

 

Gratis quickscan