Blog
Internetpartner van Spieren voor Spieren
Emma-WennekendonkEmma WennekendonkAccountmanager
Strategie / Website30 september 2011

Stichting Spieren voor Spieren

Sinds deze zomer is Friks Web & Marketing de vaste internetpartner geworden van Stichting Spieren voor Spieren.

Met onze activiteiten zorgen we dat Spieren voor Spieren op internet goed op de kaart wordt gezet en er ook online geld wordt gedoneerd. We zijn dan momenteel ook druk in ontwikkeling met de nieuwe website.

4 Mijl Groningen Charity Run

Daarnaast lopen dit jaar ook 3 medewerkers (Bertjohan, Uko en Anne) van Friks mee met de 4 mijl, tijdens de Charity Run op zondag 9 oktober.

Elk jaar wordt de 4 mijl van Groningen gehouden, dit is een jaarlijkse hardloopwedstrijd door de stad Groningen. Dit jaar is het 25-jarig jubileum van de 4 mijl en staat volledig in teken van het goede doel Stichting Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte, onder het motto ‘gezonde spieren voor zieke spieren’.  Er zijn in Nederland 20.000 kinderen met een spierziekte en zo’n zeshonderd verschillende soorten spierziekten. De levensverwachting is laag en genezing is helaas nog niet mogelijk.

Deze Charity Run bestaat uit een beperkte groep deelnemers met voornamelijk Bekende (Noord-)Nederlanders. Het startschot wordt gegeven door Louis van Gaal, en onder andere Pieter Huistra (trainer FC Groningen) en Syb van der Ploeg (zanger) zullen meelopen in deze groep.

Een donatie voor het goede doel

Gegevens voor de donatie (elke bijdrage is welkom)

Rekeningnummer 1175,60.014 t.n.v. Friks Web & Marketing
Onder vermelding van: 4mijl Spieren voor Spieren

 

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×