Blog
Stem op Cambuur.nl voor Website van het Jaar
Jappy-ToeringJappy ToeringVideograaf
Strategie / Website5 oktober 2017

Stem op Cambuur.nl voor Website van het Jaar

Cambuur.nl is ook dit jaar weer genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Sport. En als makers van de site (en sponsor van de club!) zijn we apetrots met alleen al de nominatie. Eerder, in 2015, mocht Cambuur al de prijs mee naar huis nemen, maar dat wil de club (en wij) natuurlijk dit jaar weer. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Stem en win

Want om de prijs in de wacht te kunnen slepen zijn er stemmen nodig. En elke stem is er één. Vind jij dat Cambuur.nl de titel ‘Beste Website van het Jaar’ ook dit jaar moet dragen? Surf dan naar websitevhjaar.nl, ga naar de categorie Sport en kies voor Cambuur. Daarmee doe je niet alleen Cambuur en ons een plezier mee, maar ook jezelf. Want door te stemmen maak je kans op de volgende prijzen:

  • 1x SONOS PLAY:5
  • 5x Bol.com cadeaubon à 100 euro

Grootste online publieksprijs

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Het Nederlandse publiek beoordeelt in 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Je stem uitbrengen op je favoriete site kan nog tot en met 26 oktober 2017. Alvast bedankt!

Ook een nieuwe website?

Heb je ondertussen zelf een website die wel een update kan gebruiken? Een nieuw jasje? Bel of mails ons. We gaan graag ook voor jou aan de slag!

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×