Blog
Stem op Cambuur.nl voor Website van het Jaar
Jappy-ToeringJappy ToeringVideograaf
Strategie / Website5 oktober 2017

Stem op Cambuur.nl voor Website van het Jaar

Cambuur.nl is ook dit jaar weer genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Sport. En als makers van de site (en sponsor van de club!) zijn we apetrots met alleen al de nominatie. Eerder, in 2015, mocht Cambuur al de prijs mee naar huis nemen, maar dat wil de club (en wij) natuurlijk dit jaar weer. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Stem en win

Want om de prijs in de wacht te kunnen slepen zijn er stemmen nodig. En elke stem is er één. Vind jij dat Cambuur.nl de titel ‘Beste Website van het Jaar’ ook dit jaar moet dragen? Surf dan naar websitevhjaar.nl, ga naar de categorie Sport en kies voor Cambuur. Daarmee doe je niet alleen Cambuur en ons een plezier mee, maar ook jezelf. Want door te stemmen maak je kans op de volgende prijzen:

  • 1x SONOS PLAY:5
  • 5x Bol.com cadeaubon à 100 euro

Grootste online publieksprijs

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Het Nederlandse publiek beoordeelt in 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Je stem uitbrengen op je favoriete site kan nog tot en met 26 oktober 2017. Alvast bedankt!

Ook een nieuwe website?

Heb je ondertussen zelf een website die wel een update kan gebruiken? Een nieuw jasje? Bel of mails ons. We gaan graag ook voor jou aan de slag!

Gratis quickscan