Blog
FD Gazellen Awards
Emma-WennekendonkEmma WennekendonkAccountmanager

In de prijzen bij FD Gazelle!

De uitreiking van de FD Gazellen Noord Nederland vond gisteren plaats bij Hamilton Bright in Sneek. Friks Web & Marketing is na de nominatie ook in de prijzen gevallen. Friks Web & Marketing is tweede geworden in de categorie ‘klein’ (€ 100.000 tot € 2 mln.) van de provincie Friesland.

Dit jaar reikte Het Financieele Dagblad voor de tiende keer de Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een onafgebroken groei van tenminste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen.

  1. Combistralen Holding, Franeker – Specialist in industriële reiniging
  2. Friks Web & Marketing, Leeuwarden – Online marketingbureau
  3. NetSupport, Leeuwarden – Ict-dienstverlening
  4. Snakeware New Media, Sneek – Softwareontwikkeling

‘Een bekroning op 4 jaren hard werken’

Jochem van der Schoot: “We waren al erg vereerd met de nominatie voor de FD Gazelle en het winnen van de 2de prijs is voor ons een bevestiging van onze gekozen strategie. En een bekroning op 4 jaren hard werken, met het hele team!”

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×