Blog
Emma-WennekendonkEmma WennekendonkAccountmanager

Friks Web & Marketing in de top van Nederlandse internetbureaus

Friks is toegetreden tot de branchevereniging Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN). Daarmee behoren we tot een van de meest toonaangevende internetbureaus die Nederland rijk is.

PIBN zet zich in voor de belangen van haar leden en stimuleert actief de professionaliteit, transparantie en het creatief en innovatief vermogen van de branche. Dat doet de branchevereniging door vele activiteiten te organiseren voor de aangesloten leden. Zo kunnen alle leden profiteren van een gratis klanttevredenheidsonderzoek en zijn er bijeenkomsten om kennis uit te wisselen met collega internetbureaus.

Alles om je als internetbureau naar een hoger niveau te tillen. En sinds kort kunnen ook wij van deze kennis profiteren, wat de kwaliteit van de producten en diensten van het bureau gegarandeerd nog meer verhoogt.

Lid zijn van de branchevereniging PIBN is gekoppeld aan een aantal huisregels gericht op het integer zakendoen met opdrachtgevers, werknemers en collega bureaus. Dit betekent onder andere dat de bureaus alleen opdrachten zullen aannemen waarvoor ze gekwalificeerd zijn en openheid, als inzicht in de kosten en resultaten, bieden richting de klanten.

Friks: sinds 2009

We zijn gevestigd in een oud pakhuis aan het Zuidvliet te Leeuwarden. Sinds 2009 timmeren we hard aan de weg en – al zeggen we het zelf – dat gaat ons goed af. Dat blijkt ook wel, want in die 5 jaar hebben we een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels werken we met een twintigtal enthousiaste collega’s dagelijks aan diverse projecten voor onze klanten op het gebied van website ontwikkeling, online marketing en e-commerce.

Dubbel feest omdat we vandaag naast junction.nl de webshop van Schutrups Exloo hebben gelanceerd! 😎

www.junction.nl is een feit! 💪🏻🥳

Soms heb je drie ingrediënten nodig om iets mooiers te maken. Vanaf april gaan wij samen met in2media en Junction Creative Group verder onder de naam Junction creative + digital agency. Op de hoogte blijven? Volg dan alvast het account van @in2media.live #headstogetherhandstogether #junction

Gezocht! Een Chief Happy Work die zorgt voor een solide personeelsbeleid en bergen positieve energie op de werkvloer. Want zelfs in een organisatie met een structuur die zo plat is als het Nederlandse landschap is een verbindende schakel nodig. Ben jij die veilige haven voor zowel de directie als zeventig enthousiaste professionals? Solliciteer dan snel! Link in bio. #vacature #friksweb #hrvacatures

Het jaarlijks kerstonbijt is weer een feit! Dit keer samen met onze maatjes van @in2media.live ⭐️

Gratis quickscan
Friks is niet meer. Sinds kort zijn wij Junction creative + digital agency. Bekijk hier onze nieuwe website
×