Blog
Beste website van 2015!
Emma-WennekendonkEmma WennekendonkAccountmanager
Ontwerp26 november 2015

Friks maakt de beste website van 2015 in de categorie Sport

De door ons ontwikkelde website cambuur.nl is verkozen tot beste website van het jaar in de categorie sport! In een volle Beurs van Berlage mochten Jochem, Rienk, André, Michel, en Ruben van SC Cambuur de prijs in ontvangst nemen. Cambuur.nl is door het publiek als beste beoordeeld op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. We zijn dan ook bijzonder trots op het resultaat dat we samen met SC Cambuur hebben behaald.

Website van het Jaar verkiezing

De jaarlijkse Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die aan de beste en populairste websites van Nederland wordt uitgereikt. Dit jaar waren er maar liefst 823.796 stemmen; dit is bijvoorbeeld meer dan de Televizier-Ring.

Over de beste sportwebsite van 2015

Cambuur heeft natuurlijk niet voor niks gewonnen. Bij het ontwikkelen van de site heeft vanaf het design tot het programmeren steeds de gebruiker centraal gestaan. Zo is het design geoptimaliseerd voor 4 verschillende apparaten, en is de informatie altijd binnen handbereik. Benieuwd wat de geboorteplaats van Bartholomew Ogbeche is? Binnen twee kliks weet je het. Daarnaast kun je in het overzichtelijke Matchcenter direct de stand en wedstrijden per speelronde vinden. Dit heeft geresulteerd in een website die zich de beste website van 2015 mag noemen! Bekijk de case om meer te weten te komen over de site van SC Cambuur.

Friks Web & Marketing

Natuurlijk zijn we nu extra trots op Cambuur, maar we maken nog veel meer moois voor onze klanten. Bekijk de cases of onze diensten

Ook een van de beste websites van Nederland laten ontwikkelen?
Gratis quickscan